F Foreverx Picopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 104 11 Aralık 2021 #1 Valorant Kodu aldım 1.30 saat önce ama hala ne mail ne mesaj olarak geldi bana. Desteğe yazdım geri de dönmediler. Ne yapabilirim?
Valorant Kodu aldım 1.30 saat önce ama hala ne mail ne mesaj olarak geldi bana. Desteğe yazdım geri de dönmediler. Ne yapabilirim?
Vi Sorger Picopat Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 215 Yer Sihirdar Vadisi 11 Aralık 2021 #2 Foreverx dedi: Valorant Kodu aldım 1.30 saat önce ama hala ne mail ne mesaj olarak geldi bana. Desteğe yazdım geri de dönmediler. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Trendyol'dan aldığınız vp 1 gün içinde gelecektir.
Foreverx dedi: Valorant Kodu aldım 1.30 saat önce ama hala ne mail ne mesaj olarak geldi bana. Desteğe yazdım geri de dönmediler. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Trendyol'dan aldığınız vp 1 gün içinde gelecektir.
P PauzeF Centipat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #3 1 gün içinde ulaşacağını düşünüyorum fakat ulaşmazsa müşteri destek hattına mesai saatleri içinde ulaşırsanız yardımcı olacaklarını düşünüyorum.
1 gün içinde ulaşacağını düşünüyorum fakat ulaşmazsa müşteri destek hattına mesai saatleri içinde ulaşırsanız yardımcı olacaklarını düşünüyorum.
F Foreverx Picopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 104 11 Aralık 2021 #4 Anladım bazılarına hızlı hemen gelmiş de ondan sordum.
Vi Sorger Picopat Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 215 Yer Sihirdar Vadisi 11 Aralık 2021 #5 Foreverx dedi: Anladım bazılarına hızlı hemen gelmiş de ondan sordum. Genişletmek için tıkla... Sen canını sıkma kesin geliyor param gitti diye düşünme ya garantisi benim diyorum o kadar yani .
Foreverx dedi: Anladım bazılarına hızlı hemen gelmiş de ondan sordum. Genişletmek için tıkla... Sen canını sıkma kesin geliyor param gitti diye düşünme ya garantisi benim diyorum o kadar yani .
F Foreverx Picopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 104 11 Aralık 2021 #6 Vi Sorger dedi: Sen canını sıkma kesin geliyor param gitti diye düşünme ya garantisi benim diyorum o kadar yani . Genişletmek için tıkla... Anladım yarın gelir mi diyorsunuz
Vi Sorger dedi: Sen canını sıkma kesin geliyor param gitti diye düşünme ya garantisi benim diyorum o kadar yani . Genişletmek için tıkla... Anladım yarın gelir mi diyorsunuz
Vi Sorger Picopat Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 215 Yer Sihirdar Vadisi 11 Aralık 2021 #7 Foreverx dedi: Anladım yarın gelir mi diyorsunuz Genişletmek için tıkla... Yarın gelir.