Trendyol'dan alınan ve kurulumu yapılan masanın iadesi olur mu?

EternalEcho

Decapat
Daha fazla  
Trendyol'dan bir adet çalışma masası ve bir de sandalye aldım. İkisinin de kurulumunu yaptım bunların iadesi olur mu bu şekilde acaba? Bir de urunleri ben kredi kartından almıştım. İade alınca iadesini mesela başka karta ya da Trendyol bakiyesi varsa oraya aktarabilir miyim? Bir de ürünleri kredi kartından 3 taksit almıştım yani nasıl olur süreç? Birisi anlatabilir mi detaylı?

Trendyol'dan bir adet çalışma masası ve bir de sandalye aldım. İkisinin de kurulumunu yaptım bunların iadesi olur mu bu şekilde acaba? Bir de urunleri ben kredi kartından almıştım. İade alınca iadesini mesela başka karta ya da Trendyol bakiyesi varsa oraya aktarabilir miyim? Bir de ürünleri kredi kartından 3 taksit almıştım yani nasıl olur süreç? Birisi anlatabilir mi detaylı?

Başka karta aktaramazsın ve taksit taksit yatar, iade olması satıcıya bağlı fiziksel zarar vermediysen iade olur.

İlgili mevzuat gereği cayma hakkı kapsamında “ürünün yeniden satılabilir özelliğinin kaybolmaması” gerekmektedir. Bu nedenle de servis tarafından kurulumu yapılmış olan ürünlerde cayma hakkı kapsamında iade alınamamaktadır. THH maddelerinde bu yazıyor ve muhtemelen ürününüz iade olmaz.

Ürünün sayfasında iade ile ilgili bilgi yazıyor olmalı. Taksitle aldığın ürünün iadesini de Trendyol bankaya direkt yapıyor. Banka ise taksit taksit sana iade ediyor ücreti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı