M maximilian borsodi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.341 Çözümler 7 11 Ağustos 2022 #11 Bende dün aldım, 6-7 saatte geldi. Trendyol tarafında durum böyle, maalesef beklemeniz lazım.
CHILLSOULFLY Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 257 Çözümler 1 Yer Gallifrey Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #12 Coplukcu dedi: Sizi fraud yani sahtekâr olarak algılamış sistem. Yani çalıntı kart kullandığınızı düşünüyorlarmış. Ayrıca 5250 VP 372 lira Etail'de. Genişletmek için tıkla... Evet, dün 90 yaşında ki babaannemin kredi kartını çaldım o yüzdendir (!) Şaka bi yana trendyol desteğe yazdım 24 saat içinde elime ulaşacakmış. Hadi inşallah hiç ulaşacak gibi gelmiyor ama... Bir daha asla trendyol'dan e-pin satın almam.
Coplukcu dedi: Sizi fraud yani sahtekâr olarak algılamış sistem. Yani çalıntı kart kullandığınızı düşünüyorlarmış. Ayrıca 5250 VP 372 lira Etail'de. Genişletmek için tıkla... Evet, dün 90 yaşında ki babaannemin kredi kartını çaldım o yüzdendir (!) Şaka bi yana trendyol desteğe yazdım 24 saat içinde elime ulaşacakmış. Hadi inşallah hiç ulaşacak gibi gelmiyor ama... Bir daha asla trendyol'dan e-pin satın almam.