Trendyol'dan ayakkabı alınır mı?

• Konuyu başlatan kYn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 412

kYn

Centipat
Daha fazla  
Merhaba Vans'ın mn filmore hi yani bilekli modelini alacağım fakat Trendyol'da vansın orijinal sitesindeki fiyatından çok daha ucuz olduğunu gördüm. Satıcı orijinal olduğunu söylüyor ama pek güvenemedim. Trendyol'dan ayakkabı alınır mı sizce?

Trendyol bir pazar yeridir. Satıcılara dikkat ettiğin sürece sorun yaşamazsın. Örneğin; ayakkabı alırken satıcının flo, lwc, Boyner, veyahut herhangi bir bilindik satıcı olması yeterlidir.

Merhaba Vans'ın mn filmore hi yani bilekli modelini alacağım fakat Trendyol'da vansın orijinal sitesindeki fiyatından çok daha ucuz olduğunu gördüm. Satıcı orijinal olduğunu söylüyor ama pek güvenemedim. Trendyol'dan ayakkabı alınır mı sizce?
Satıcılara göre değişir. Ama normal ayakkabı siteleri daha iyidir. Daha fazla para verin risk almayın bence.

Ben geçenlerde çok ucuza rastgele bir ayakkabı aldım. Markasını bile bilmiyorum, değişik bir markaydı şu an aklımda değil. Ama memnunum ayakkabıdan. Satıcıya dikkat etmen gerek sadece.

Alınır ben genelde Hummel jumberjack us polo Adidas ayakkabılarimi oradan alıyorum ya markası kendisi ya da Trendyol satıyorsa orijinaldir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı