Trendyol'dan çakma ürün gelir mi?

ozan furkan

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamlar. Bugün Trendyol'dan uzun süredir almak istediğim Galaxy Buds 3 Pro'nun 5200 TL'ye düştüğünü gördüm ve sipariş ettim ama satıcısını bilmiyorum. Herhangi bir replika sorunu yaşanır mı? Şimdiden teşekkürler.

Trendyol'u geç Amazon'da bile çakma ürün düşebiliyor elinize. Resmi distribütör bulmadığınız sürece çakma ürün alma ihtimaliniz her zaman olacaktır. Satıcıyı ve ürünü paylaşsanız bir nebze bir şeyler söyleyebiliriz.

Satıcının puanına ve yorumlarına bakmak lazım.

Ya saticiyi bilsem bende yorumlarina bakacağım ama babam kendi twlefonundan s sipariş verdi ancak geldiği zaman bakabilirim şu an aynı fiyatta bulamıyorum ürünü tükenmiş sanırım o yüzden satıcıyı bulamıyorum.

Beyaz rengi Hepsiburada tarafından kendi platformu üzerinde üzerinde 4989'TL'ye satılıyor. Umarım orijinal gelir diye bir söylem garip alınabilecek bir risk değil bence ben tercih etmem edecek olsam da satıcı profiline bakardım satıcı her türlü ürün satıyorsa tedbirli olmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…