Yusuf Suat Polat Kilopat Katılım 7 Eylül 2014 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2015 #1 İyi günler herkese; Bugün Trendyol'dan bir ceket hoşuma gitti. Alacaktım, kargo ücreti, kredi kartı vs. derken şikayetlere geldim. Kredi kartı ile olunca ödeme insan kuşkulanıyor. Bu şirketle ilgili sorun yaşayan arkadaşlarımız var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mart 2015
İyi günler herkese; Bugün Trendyol'dan bir ceket hoşuma gitti. Alacaktım, kargo ücreti, kredi kartı vs. derken şikayetlere geldim. Kredi kartı ile olunca ödeme insan kuşkulanıyor. Bu şirketle ilgili sorun yaşayan arkadaşlarımız var mı?
Miki Fare Hectopat Katılım 27 Kasım 2014 Mesajlar 120 Yer İzmir - Antalya 10 Mart 2015 #2 Toplam Şikayet: 2227 Teşekkür Sayısı: 135 www.sikayetvar.com: Trendyol.com E-Ticaret ile İlgili Tüketici Şikâyetleri
Toplam Şikayet: 2227 Teşekkür Sayısı: 135 www.sikayetvar.com: Trendyol.com E-Ticaret ile İlgili Tüketici Şikâyetleri
Raydric Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ekim 2013 Mesajlar 1.305 Makaleler 7 Yer İstanbul 10 Mart 2015 #3 Her site için şikayet olduğu gibi bu sitedede şikayet olması normal fakat genel olarak güvenilir sitedir, arada pürüz çıkması normal.
Her site için şikayet olduğu gibi bu sitedede şikayet olması normal fakat genel olarak güvenilir sitedir, arada pürüz çıkması normal.