Trendyol'dan dolandırılma ihtimali var mı?

polemick2ke

Hectopat
Trendyol üzerinden kulaklık satın aldım. Ardından satıcının profiline falan baktım 8.8 puan almış. Ama birkaç yoruma bakınca hep teşhir ürün sattıklarını iddia eden kullanıcılar gördüm. Benim de kafam karıştı şimdi. Kulaklığı satın aldıktan sonra stok bittiye çektiler. Diğer satıcılardan 200 lira daha ucuza koymuşlardı bir de. Bu olanlar üst üste gelişince iyice işkillendim bu işten. Sıkıntı çıkarsa iade etme şansım olur mu? Trendyol yardım ediyor mu bu konu hakkında.

Kuryeden teslim alırken hemen orda açıp teşhir ürünüyse teslim almayabilirsin oluyor mu böyle bilmiyorum ama yapılabiliyorsa yapabilirsin. Ama ben olsam teslim aldıktan sonra açarken video çekerken açardım en azından kanıt olsun.

Bunu mutlaka yapın ama bazı kuryeler bekleyemem falan diyor. Mutlaka beklemek zorunda olduklarını ürünün kutusunu açıp kontrol etme hakkınızın olduğunu söyleyin.

Bunu mutlaka yapın ama bazı kuryeler bekleyemem falan diyor. Mutlaka beklemek zorunda olduklarını ürünün kutusunu açıp kontrol etme hakkınızın olduğunu söyleyin.
Bende o yüzden emin olamadım bir kere istedim beklemedi o yüzden tereddüt edip video ile açmıştım. Bildiğim iyi oldu bir daha yaşarsam öyle yaparım teşekkür ederim hocam.

Yani hocam satıcının puanı iyi 3 yıllık satıcı iyi yorumları da var kafam allak bullak. Tek büyük sıkıntı ürünü aldıktan 5 saat sonra falan stok bitti olarak değiştirdiler. Bir tık daha ucuz olduğu için hızlıca satmış olabilirler ya da ellerine teşhir ürün geçti ben alınca satışa kapamış olabilirler.

Kuryeyi bekletmeyip direkt kargo kutusunu açtığım bir video çeksem olur mu peki.

Gerçekten stoğun bitme ihtimali yok mu? Biraz da öyle düşün boşver zaten geldiğinde açarsın teşhir ürünüyse teslim almazsın.

Ne olur ne olmaz kuryenin gözü önünde açman gerek kutuyu çünkü sıkıntı görürsen tutanak tutmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…