PanMan Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 53 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Mart 2025 #1 Arkadaşlar selam ilk kez elektro alacağım ucuz bir şey alsam çok bir şey olur mu beni 1-2 sene götürür mü? guson 3 Sıngle Simli Mor Elektro Gitar-kılıf Kablo Pena Dahil - Fiyatı, Yorumları guson 3 Sıngle Simli Mor Elektro Gitar-kılıf Kablo Pena Dahil yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
Arkadaşlar selam ilk kez elektro alacağım ucuz bir şey alsam çok bir şey olur mu beni 1-2 sene götürür mü? guson 3 Sıngle Simli Mor Elektro Gitar-kılıf Kablo Pena Dahil - Fiyatı, Yorumları guson 3 Sıngle Simli Mor Elektro Gitar-kılıf Kablo Pena Dahil yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.394 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 24 Mart 2025 #2 "Guson" nedir? Ömrümde duymadım böyle bir marka. Ne çıkacağı belli olmaz, sunta gövde gitar çok gördük. Squier, Kozmos, SX, Jackson ve İbanez başlangıç serilerine bakabilirsiniz.
"Guson" nedir? Ömrümde duymadım böyle bir marka. Ne çıkacağı belli olmaz, sunta gövde gitar çok gördük. Squier, Kozmos, SX, Jackson ve İbanez başlangıç serilerine bakabilirsiniz.