Trendyol'dan HDD önerisi

Öncelikle keşke TrendYol'dan alma şartı olmasa. TrendYol'da çok yenilenmiş HDD satan mağaza var. Yukarıdaki arkadaşların attığı 500GB'leri alma. Onlar yenilenmiş ürün ve bozuk gelme ihtimali yüksek. Ben aldığımda motor kısmı arızalı bir şekilde gelmişti. Aldığınız mağazaya bağlı olarak iadeyi kolaylıkla yapabilirsiniz. 1TB konusunda ise kesinlikle Seagate almayın. WD'nin Blue serisi HDD'lerini öneririm. Ben motor arızalı 500GB HDD'den sonra, WD Blue 1TB 64MB cache (WD10EZEX) aldım. Gelen ürün Recertified geldi. Yani WD bu ürünü üretirken bir hata yapmış ve özür maayinetinde bunu tamamiyle sıfır hâle getirerek yeniden sertifikalamış. Yani sorun yok Recertified alınabilir. Ancak Refurbished (mağaza tarafından yenilenmiş) tavsiye etmiyorum.
Gelelim HDD önerisine. Öncelikle 500 GB alma bence. Sıfırını bulmak çok zor. WD Blue 1TB öneriyorum. Eğer Recertified benim adıma sorun olmaz ben öyle de kullanırım diyorsan (ben Recertified kullanıyorum WD markasının kendisi tarafından sertifikalandığı için sıfırından hiçbir farkı yok) 340 TL'ye Yaren bilgisayardan bulabiyorsun. Linki aşağıda. Ben Recertified istemiyorum, tamamiyle sıfır olsun dersen 2. linke bakabilirsin.

Recertified: WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb 3,5" Sabit Disk (WD10EZEX) | Trendyol

Sıfır olduğunu düşündüğüm ürün: WD 1TB WD 3.5 7200RPM 64MB SATA3 WD10EZEX BLUE | Trendyol

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı