G G2oxygen Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:29 #1 Merhaba arkadaşlar. MICROSOFT OEM Windows 10 Pro 32/64bit Lisans Anahtarı - Retail Key - Fiyatı, Yorumları Microsoft Windows 10 Pro Türkçe 32&64 Bit Lisans Kalıcı Key - Fiyatı, Yorumları Bu şekilde 2 key buldum Trendyol'dan. Alınır mı? Güvenilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 22:37
Merhaba arkadaşlar. MICROSOFT OEM Windows 10 Pro 32/64bit Lisans Anahtarı - Retail Key - Fiyatı, Yorumları Microsoft Windows 10 Pro Türkçe 32&64 Bit Lisans Kalıcı Key - Fiyatı, Yorumları Bu şekilde 2 key buldum Trendyol'dan. Alınır mı? Güvenilir mi?
yagizdutdut Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 456 Çözümler 9 Dün 22:39 #2 Satıcısı darama host bilişim olan başarılı bir satıcı arkadaşımla key ararken o satıcıdan almıştık zamanında bence o satıcı güvenilir diğer satıcıyı ve ürünü bilmiyorum.
Satıcısı darama host bilişim olan başarılı bir satıcı arkadaşımla key ararken o satıcıdan almıştık zamanında bence o satıcı güvenilir diğer satıcıyı ve ürünü bilmiyorum.