Trendyol'dan laptop alınır mı?

847445

Picopat
Merhaba birkaç güne Trendyol'dan laptop alacağım sanırım ama aklımda şüpheler var yanlış ürün gönderirler gibi ya da teşhir ürünü. Bu tarz durumlarda iade alırlar mı yoksa beni mahkeme ile uğraştırırlar mı? Satıcı Teknosa bu arada satıcı puanı az geldi Teknosa olmasına rağmen.

Son düzenleyen: Moderatör:

Önerim Trendyol'un resmi satıcısından ya da Hepsiburada üzerinden Hepsiburada resmi satıcısından almanız. Zaten fiyatlar en ucuz oralarda oluyor genelde. Teknosa güvenilir midir bilgi sahibi değilim ama garanti, iade vb. açısından direk sitenin kendi satıcısından alın bence.

Hocam ürün ve mağaza yorumları önemli ben N11'den aldım e faturayı yolladılar garantiyede HP'nin sitesinden kontrol ettim siparişi aldıkları gün başlamış garantisi bunları kontrol et teşhir ürün gönderirlerse iade etme hakkın var bence bir sorun yaşamazsın hele Teknosa ise kurumsal bir firma teşhir ürün gönderme durumu olmaz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…