Şans işi Monster iyi de olabilir kötü de kronik olarak ısınma sorunlu bu senin tercihin maalesef bu fiyata pek fazla laptop yok oyuncu bilgisayarı. Senin fikrin dostum.
Ben sipariş verdim 2 gün önce. Satıcı monster zaten Herhangi bir problem çıkacağını sanmıyorum. Fiyat performans olarak en ideal laptop monster şu dönemde.
Bence alınır, niye alınmasın ki? Ama atıyorum, güvenirliğinden şüphe ediyorsan bence kendi sitesinden al sonuçta Trendyol'da Tredyol'un iş ortakları dediğimiz satıcılar satıyor, kendisi değil.
Eksilerinden ve artılarından bahsedelim.
Eksileri.
*Arka kapak çok parmak izi tutuyor
*Plastik kalitesi diğer notebooklara göre daha düşük (normal kullanıcının fark edeceğini zannetmiyorum)
*Ekran 60Hz (rekabetçi oyun oynamiyacaksan problem yok)
Artıları.
*Diğer benzer özellikteki notebooklara göre daha ucuz.
*Yanında driver'ları yüklü bir flash bellek veriyorlar.
* Ömür boyu bakım garantisi var
*yanında çanta veriyorlar
Oyun testleri
Sadece 3 oyunda test edebildim test ettikçe eklerim.
*CS:GO en yüksek ayarlar 1080P'de 150-180 FPS'lerdeydi.
*The Forest en yüksek ayarlar 1080P'de 40-70 FPS'lerdeydi.
*PUBG (Steam versiyonu) en yüksek ayarlar 1080P'de 60-80 FPS'lerdeydi.
Bana göre kötü olanlar.
*Pil oyunda iken 1-1, 5 saat dayanıyor normal kullanımda 3-4 saat civarında (bence daha iyi pil takılabilirdi)
*1650 Ti bir notebook a 120Hz ekran takılabilirdi
Sonuçta oyun bilgisayarı şarj konusunda bir performans beklemeyeceksin. 3 4 saat gayet yeterli bir süre hatta fazla bile Daha fazla gitsin istiyorsan gaming almayacaksın 120hz ekran mı yoksa 1650ti ekran kartı mı arasında kaldım ve ben 1650 ti ekran kartını seçtim. Umarım ölü piksel veya ışık süzmesi olmaz.