N Noodleyiyenkel Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 874 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #1 Trendyol'dan nasıl para kazanılıyor? Ürün satarak mı, yoksa tanıtım yaparak mı? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2021
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 30 Ağustos 2021 #2 Ürün satarak. Tanıtım olayını bilmiyorum.
N Noodleyiyenkel Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 874 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #3 377660 dedi: Ürün satarak. Tanıtım olayını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ürün nasıl alıyoruz trendyol dan. Bende ürün satmak istiyorum.
377660 dedi: Ürün satarak. Tanıtım olayını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ürün nasıl alıyoruz trendyol dan. Bende ürün satmak istiyorum.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.408 Makaleler 4 Çözümler 76 Yer Rusya 30 Ağustos 2021 #4 Paylaştığın ürünü (link olarak) birisi satın aldığında para kazanabiliyordun. Hala var mı bilmiyorum.
Paylaştığın ürünü (link olarak) birisi satın aldığında para kazanabiliyordun. Hala var mı bilmiyorum.
9 99593 Kilopat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 523 Çözümler 1 30 Ağustos 2021 #5 The Fallen Angel dedi: Paylaştığın ürünü (link olarak) birisi satın aldığında para kazanabiliyordun. Hala var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... En az 10 bin takipçin olması lazım diye biliyorum onun için.
The Fallen Angel dedi: Paylaştığın ürünü (link olarak) birisi satın aldığında para kazanabiliyordun. Hala var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... En az 10 bin takipçin olması lazım diye biliyorum onun için.
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 30 Ağustos 2021 #6 Noodleyiyenkel dedi: Ürün nasıl alıyoruz trendyol dan. Bende ürün satmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hiç ürün satmadım hocam. Bilmiyorum
Noodleyiyenkel dedi: Ürün nasıl alıyoruz trendyol dan. Bende ürün satmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hiç ürün satmadım hocam. Bilmiyorum
ex0jmp Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 1.146 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #7 Noodleyiyenkel dedi: Ürün nasıl alıyoruz trendyol dan. Bende ürün satmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Toptancılardan alıp satıyorsun.
Noodleyiyenkel dedi: Ürün nasıl alıyoruz trendyol dan. Bende ürün satmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Toptancılardan alıp satıyorsun.
N Noodleyiyenkel Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 874 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #8 99593 dedi: En az 10 bin takipçin olması lazım diye biliyorum onun için. Genişletmek için tıkla... Tanıtım değil ürün satışı demek istedim. Ürün satışı yapmak istiyorum. Nereden alıyoruz ürünleri. ex0jmp dedi: Toptancılardan alıp satıyorsun. Genişletmek için tıkla... Toptancı nerede internetten mi alıyoruz yoksa dışarıdan mı?
99593 dedi: En az 10 bin takipçin olması lazım diye biliyorum onun için. Genişletmek için tıkla... Tanıtım değil ürün satışı demek istedim. Ürün satışı yapmak istiyorum. Nereden alıyoruz ürünleri. ex0jmp dedi: Toptancılardan alıp satıyorsun. Genişletmek için tıkla... Toptancı nerede internetten mi alıyoruz yoksa dışarıdan mı?
ex0jmp Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 1.146 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #9 Noodleyiyenkel dedi: Toptancı nerede internetten mi alıyoruz yoksa dışarıdan mı? Genişletmek için tıkla... İkisinden de alabilirsin ama dışardan almak için sağlam bir çevreye ihtiyacın var.
Noodleyiyenkel dedi: Toptancı nerede internetten mi alıyoruz yoksa dışarıdan mı? Genişletmek için tıkla... İkisinden de alabilirsin ama dışardan almak için sağlam bir çevreye ihtiyacın var.
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.218 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 30 Ağustos 2021 #10 Noodleyiyenkel dedi: Tanıtım değil ürün satışı demek istedim. Ürün satışı yapmak istiyorum. Nereden alıyoruz ürünleri. Toptancı nerede internetten mi alıyoruz yoksa dışarıdan mı? Genişletmek için tıkla... Satış yapacağın zaman senden bildiğim kadarı ile vergi numarası vs istiyor.
Noodleyiyenkel dedi: Tanıtım değil ürün satışı demek istedim. Ürün satışı yapmak istiyorum. Nereden alıyoruz ürünleri. Toptancı nerede internetten mi alıyoruz yoksa dışarıdan mı? Genişletmek için tıkla... Satış yapacağın zaman senden bildiğim kadarı ile vergi numarası vs istiyor.