İnternette Trendyol üzerinde bir satıcıda Office 365 key gördüm, kendisi açıklamasına sınırsız olarak girmiş fakat süreli olup olmadığına emin olamadım.
İnternette Trendyol üzerinde bir satıcıda Office 365 key gördüm, kendisi açıklamasına sınırsız olarak girmiş fakat süreli olup olmadığına emin olamadım.
Microsoft Office 2021 Professional Plus Dijital Lisans Keyi Windows 10 Ve Windows 11 Uyumlu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Microsoft Office 2021 Professional Plus Dijital Lisans Keyi Windows 10 Ve Windows 11 Uyumlu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Hocam bu ürün Office 365 değil bilginiz olsun. Office 2021 Professional Plus ürünü. Microsoft/Office 365 aylık / yıllık abonelik şeklinde oluyor. Office 2019-2021 vb olanları aldığınızda ürün güncelleştirme almıyor ancak süresiz kullanılabiliyor.
İsterseniz 100 TL ye Vodafone'dan 1 yıllık abonelik alabilirsiniz.
Vodafone güvencesiyle Her Şey Yanımda üzerinden Office 365 Pro 5-Cihaz + 1 TB OneDrive ürününü incelemek ve avantajlı fiyatlarla satın almak için göz atın.
www.vodafone.com.tr
Belki bilginiz vardır; üniversite öğrencisiyseniz, ücretsiz Microsoft 365 kullanma imkanınız da var.