Trendyol'dan Office 365 key alınır mı?

Vodafone satmıyor, satıcı ayrı. Şu mesajı görüp almıştım 1 gündür hala teslim edilmedi, üstüne destekten falan ilgilenen de yok. Alt tarafı bir mail atacaklar yahu. Keşke 100 lira fazla verip bulaşmasaydım Pintipin denen rezalete

Şimdi anlamadım ben Pintipin'den mi aldınız çünkü orada oto teslimat yapılıyordu. Siparişlerim kısmındanda görüntülebiliyorsunuz.

Şimdi anlamadım ben Pintipin'den mi aldınız çünkü orada oto teslimat yapılıyordu. Siparişlerim kısmındanda görüntülebiliyorsunuz.
hocam vodafone sitesinden almıştım. Teslim edilmedi. Hala edilmedi. Ben de Sağlamlisans tan aldım sonra. Bildiğim yer en azından canlı destekleri var daha önce de almıştım windows 10 oem. Bulaşmam bir daha ihtiyacım olursa pintipin e.

Neden doğrudan kendi sitelerinden almadınız ki?

Neden doğrudan kendi sitelerinden almadınız ki?
Vodafone linki atıldığı için direkt oradan aldım. Ne fark eder? Madem başka sitelerden de satış yapıyorsun, kontrol edeceksin. Adamlar cevap bile vermedi hala ahahahah

Nereden aldınız? Hocam bana da key lazım kendi hesabımda aktifleşticeğim key istiyorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…