Trendyol'dan PC alınır mı?

Hayır hocam depolama kişisel bir durum değil mi yani kimisine 500 GB yeter kimisine 1 TB yeter ayrıca kendi sistemim değil 2.el parçaları sahibinden buldum.

Hayır hocam depolama kişisel bir durum değil mi yani kimisine 500 GB yeter kimisine 1 TB yeter ayrıca kendi sistemim değil 2.el parçaları sahibinden buldum.
Depolama eklersen bütçeyi aşıyor zaten. 128GB depolama alacak hali yok arkadaşın.

Bu bütçe ile sıfır alınmasını önermem. 2. el alınacaksa ilan peşinde koşulmalı. En azından RX6600'lü bir sistem toplanır gibi bu bütçede. En son 2. el fiyatları ne oldu tam takip edemedim. Sıfır alınacaksa 15-16K'ya RX6600 ve R5 5500/5600'lü sistem toplanabiliyor.

İncehesap her sisteme illa Gamepower PSU koyacak, anlaşıldı. Şuan 500W yetse bile ileride sıkıntı çıkaracak. Tek sorun yetip yetmemesi de değil. Sınırları zorlandığında bütün sistemi çöp edebilir. FSP CMT seçince de sistem yaklaşık 14K oluyor.

Hocam yanıtınızdan bağımsız Gamepower PSU kötü mü? bende hep denk geliyorum.

Bunu aldığın an muhtemelen 45FPS oyun oynarsın. Alınmaz.

Bir arkadaşta aynısını aldı, 5 aydır kullanıyor. GTA 5 160FPS, Valorant 280FPS, Witcher 3 120FPS, RDR2 150 FPS aldığını söyledi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yanıtınızdan bağımsız Gamepower PSU kötü mü? bende hep denk geliyorum.
Evet canlı bomba diyebiliriz o PSU'lara.
Bir arkadaşta aynısını aldı, 5 aydır kullanıyor. GTA 5 160FPS, Valorant 280FPS, Witcher 3 120FPS, RDR2 150 FPS aldığını söyledi.
Sallamış o zaman. RX580 ile RDR2'de nasıl 150FPS alıyor?

Bir arkadaşta aynısını aldı 5 aydır kullanıyor GTA 5160FPS ValoraNT280FPS Witcher 3 120FPS RDR2 150FPS aldığını söyledi

İyi sallıyor RX580 bende kullandımı ne GTA 5'te 160FPS ne RDR2 de 150FPS verir o kart. Arakdaş düşüğün düşüğünde oynuyorsaa onu bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…