Trendyol'dan PC alınır mı?

İyi sallıyor RX580 bende kullandımı ne GTA 5'te 160FPS ne RDR2 de 150FPS verir o kart. Arakdaş düşüğün düşüğünde oynuyorsaa onu bilemem.
RDR2 düşük ayarlarda bile 80-75 arası gibi görmüştüm. Sanırım 720x480 çözünürlükte oynuyor. Ya da kendisini kazıkladıkları için yanımda arkadaşımı da götüreyim diye düşünüyor.

Bizim millet kolay kolay elindeki malın kötü olduğunu kabul etmiyor maalesef.

Trendyol'daki sistemden pek farkı yok. RX 580 nedir arkadaş?
Bunun haricinde hep APU sistemler var. Daha güncel olacak ama daha güçsüz olacak. Bu fiyat bandında APU sistem olmayan başka bir sistem gözüme çarpmadı. Direkt İncehesap, GaminggenTR, Tebilon vs. tüm bilindik sitelere girip fiyatı aşağıdan yukarı sıraladım aralarından bi bu sistem var APU sistem olmayan. Trendyol'da ki sistemin DDR4 olup olmadığı bile belli değil. Bu fiyat bandında ya APU sistem alınacak ya da bu alınacak. Kasa ve PSU konusuna gelirsek; burada hatamı kabul ediyorum, çok fazla siteden çok fazla sisteme baktığım için ya gözümden kaçtı ya da sistemleri birbiriyle karıştırdım düzgün bir kasa ve PSU var düşüncesiyle attım. Yoksa böyle markaları hiçbir zaman önermemişimdir. Yine de bu fiyat bandında APU sisteme sıcak bakılmıyorsa yapacak başka da bir şey yok gibi gözüküyor.. İlerleyen dönemde PSU değiştirilebilir belki.

Düzeltme: O sistemde de R5 3600 varmış. DDR4'tür yani..

Bir arkadaşta aynısını aldı, 5 aydır kullanıyor. GTA 5 160FPS, Valorant 280FPS, Witcher 3 120FPS, RDR2 150 FPS aldığını söyledi.
o arkadaş ets2/ats denesin bir %400 ölçek de bakalım nasıl ağlayacak o sistem en basit örneğinden vereyim 120 fps'i rdr de 6600 r5 5500 sistem vermiyor max 100 verir high-ultra karışık fsr kapalı da
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
çamur da bile vermiyor 120'yi fsr performans mı açmış pardon çöpformans

Üretilmeyen bir ekran kartını kullanan, çerçöp parçalarla dizilmiş sistem yerine APU almak daha mantıklı. Ayrıca GPU 2. el olmak kaydıyla 14 - 15 bin civarına iyi bir şey alınabilir ya da ekran kartı sonradan da alınabilir. APU sistemler ise tek tek parçalar alınarak toplanmalıdır, hazırlar pek hoş değil.

Bu söylediğinize ben de katılıyorum, ben de sistem alıyor olsam bu kadar bütçem olsa Upgrade düşünerek güncel bir sistem alırım. Fakat sosyalde ki --- hatta ülkemizde ki birçok insan bilgisayar alırken genelde nasıl denir, "günü kurtarmak" amaçlı alıyorlar. Hazır bir şey alayım beni şu aralar idare etsin düşüncesiyle bilgisayar almaya kalkışıyorlar. Ha burada ben; "Ben bu bütçeye ileride upgrade yapma düşüncesi ile APU sistem öneriyorum fakat öyle şeylerle uğraşamam vs. derseniz ********* bu sistemi öneririm sizi bu aralar idare eder, üzmez" şeklinde bir yorum yapabilirdim, böyle yorum yapmamak benim hatam olmuş fakat o an artık "günü kurtarmak" ile alakalı söylediğim düşünceler yüzünden direkt bu sistemi önermeyi düşünmüşüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…