PlayStation 5 almak istiyorum. Vatan gibi zincir teknoloji mağazalarında sadece Slim modeli kalmış ve fiyatları uçuk. Ben de bu yüzden Trendyol gibi sitelerden almayı düşünüyorum. Bir ilanda fiyat çok iyi geldi. Alınır mı? Bahsettiğim ilan:
Sony Playstation 5 Disk Li 2. Dualsense Kol Ps5 Ea Sports Fc 24 (İTHALATÇI GARANTİLİ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
PlayStation 5 almak istiyorum. Vatan gibi zincir teknoloji mağazalarında sadece Slim modeli kalmış ve fiyatları uçuk. Ben de bu yüzden Trendyol gibi sitelerden almayı düşünüyorum. Bir ilanda fiyat çok iyi geldi. Alınır mı? Bahsettiğim ilan:
Sony Playstation 5 Disk Li 2. Dualsense Kol Ps5 Ea Sports Fc 24 (İTHALATÇI GARANTİLİ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Gerek yok bence ona da sahibinden üzerinden ithalatcı garanitli alınabilir bunlar bozulan cihazlar değil kolay kolay yani yere fırlatmadığın sürece bir sıkıntı olmaz şu an 18500 TL ithalatcı garantili sahibindende vatan da 30k vermek biraz gereksiz gibi.
Dostum ben dün aldım bugün geldi eve gidince kontrol edeceğim eğer ki sorunsuz ve düzgün ise sana link atarım ben de Slim modelini aldım ithalatcı garantili.