Uryu Ishida Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 292 Çözümler 3 4 Ağustos 2022 #11 Yüz yüze alınca teşhir ürün verilebilir bozuk ürün satılabilir falan daha önceden yaşanmış şeyler bunlar bence Trendyol'un direkt kendisi böyle bir şeye kalkışamaz diye düşünüyorum.
Yüz yüze alınca teşhir ürün verilebilir bozuk ürün satılabilir falan daha önceden yaşanmış şeyler bunlar bence Trendyol'un direkt kendisi böyle bir şeye kalkışamaz diye düşünüyorum.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 4 Ağustos 2022 #12 yuzedit dedi: yurtdışı alın sizde daha da ucuz ne alaka hocam, birinden kazık yediniz diye başkası da yiyecek değil. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam orası öyledir. Elbette işini iyi yapan Telefoncular vardır.
yuzedit dedi: yurtdışı alın sizde daha da ucuz ne alaka hocam, birinden kazık yediniz diye başkası da yiyecek değil. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam orası öyledir. Elbette işini iyi yapan Telefoncular vardır.
bykodesasa Decapat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 155 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #13 Ben aldım bir sorunla karşılaşmadım satıcı trendyolsa almakta sıkıntı yok geldiğinde arızalıysa geri göndermek de basit
Ben aldım bir sorunla karşılaşmadım satıcı trendyolsa almakta sıkıntı yok geldiğinde arızalıysa geri göndermek de basit