Trendyol'dan telefon almak

Makaleler
1
Yer
Pripyat
Trendyol'dan Samsung Galaxy M21 alacağım ama daha önce internetten telefon almak gibi bir tecrübem olmadı. Yanlış bilmiyorsam bu telefon sadece internetten satılabiliyor. İade olayı diğer ürünler gibi normal mi işliyor? Hat takarsam ya da telefonu kullanırsam yine de 14 gün dolmadan istediğim zaman iade edebiliyor muyum? Bilmem gerekenler konusunda aydınlatırsanız sevinirim. İade etmemi engelleyecek koşulları öğrenmek istiyorum.

Satıcısı kim? Eğer doğrudan Samsung Türkiye ise sorun yaşama ihtimaliniz az olur. Daha önce 2 defa o satıcıdan telefon aldım.

Ürün geldiğinde video çekerek kutuyu açın, ilk kontrolleri yaparken hat takmayın.

Eğer telefonu internetten alacaksan ve iade konusunda endişeliysen Trendyol'dan almanı önermem çünkü Trendyol alıcıyı değil satıcıyı düşünen bir firma. Benim de yaptığım gibi Hepsiburada'dan alman bence daha mantıklı olur.

Aynı telefonu 2 hafta önce samsung sitesinden aldım. 14 gün içinde istediğin zaman iade edebilirsin ama bu tür sitelerdeki satıcıların bazıları iade etmek istediğinde saçma sebeplerle sorun çıkarabiliyor. O yüzden eğer sorun çıkmadığında iade etme gibi bir düşüncen varsa dikkatli ol.

14 içinde sebepsiz, koşulsuz iade edebilirsiniz.
Güvenilirliği satıcıdan satıcıya değişir. Satıcı puanına bakabilirsiniz.

Jelatini açtığınız an iade etme şansınız gider diye biliyorum.
O siteden siteye değişebiliyor. Bazılarına komik gelebilir ama eskiden tecrübesizlikten fanımın tırnaklarını kırmıştım ve gidip Intel stok soğutucu sipariş etmiştim. Paketini haftalarca aç kalmış ayı gibi açmama rağmen iade aldılar. İade etme sebebim ise satıcının sırf satabilmek için o fanın LGA775'e uyacağını söylemesiydi. Uymayınca göndermiştim o haliyle. Fakat ben N11'den almıştım. Bir de satıcıya göre değişebiliyor tabii ki de.

İade gibi bir durum söz konusu olabilir. Sorun yaşamaman için Amazon'dan almanı öneririm. Diğer sitelerden alırsan iade etmen mucize gibi bir şey

Trendyola çok da güvenmiyorum. Türkiye'de yaşarken Nike spor ayakkabı almıştım onaylı satıcıdan. Elime ulaştı ve seri numara teyiti yaptım Nike'ın sitesinden. Çakma çıkmıştı.

ürünün jelatinini açasan iade edemessin bide hepsiburadada ara en önemlisi hatı kontrolden sonra tak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…