Trendyol'dan telefon almak

Amazon'un bu konudaki net politikasını bilmemekle birlikte internetten herhangi bir satıcıdan telefon alımında kutuyu açıp durup dururken iade edemezsiniz.

Ne kadara buldunuz o telefonu? Ben de 23 Kasım gibi Trendyol'dan 2440TL'ye aldım M21'i. Gayet güzel ve fiyat performans telefonu idi aldığım fiyatta.

Samsung Türkiye satıcısından almayı düşünüyorum. Video işini düşünemedim, geldiğinde yapacağım. Mantıklıymış.
Hocam zaten Trendyol'dan alma zorunluluğum yok. Öyle diyorsanız Hepsiburada'dan alayım. Zaten fiyatları aynı.
İnternetten baktığımda satıcısı Samsung olan Hepsiburada, Trendyol gibi sitelerde yaklaşık 300 TL daha ucuza geliyor. Ucuza almak varken neden daha fazla para vereyim kafasındayım. Ancak eğer bir sorun falan çıkacaksa o kadar para veriyoruz sonuçta 300 TL daha verebilirim zorlayıp.
İade gibi bir durum söz konusu olabilir. Sorun yaşamaman için Amazon'dan almanı öneririm. Diğer sitelerden alırsan iade etmen mucize gibi bir şey
Haklısın Amazon daha iyi bir alternatif diğer seçeneklere bakacak olursak. Sanırım ya Samsung'un kendi sitesinden ya da Amazon'dan alacağım.

Düzenleme: Amazon'da M21 satılmıyormuş maalesef. Galiba Samsung'un sitesinden alacağım.

İlginiz için hepinize teşekkürler arkadaşlar.

Son düzenleme:
Amazon'un bu konudaki net politikasını bilmemekle birlikte internetten herhangi bir satıcıdan telefon alımında kutuyu açıp durup dururken iade edemezsiniz.
Şu kadar gün içinde koşulsuz iade vb. şeyler yazıyorsa genelde alıyorlar. Sonuçta koşulsuz oluyor. Trendyol'u önermem zaten. Hepsiburada veya Amazon TR'yi öneririm. İmkan varsa alırken satıcıya sormakta iyi bir fikir.

Ne kadara buldunuz o telefonu? Ben de 23 Kasım gibi Trendyol'dan 2440TL'ye aldım M21'i. Gayet güzel ve fiyat performans telefonu idi aldığım fiyatta.
Samsung'un kendi sitesinde 3.199 TL. Bütçem 3000 TL olduğu için en iyi seçenek bu gibi geldi. Her şeye zam geldiğinden ve kurdan dolayı fiyatlar sabit kalamıyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…