Trendyol'dan verilen sipariş gelmediği halde teslim edildi görünüyor

aynadakiadam

Hectopat
Daha fazla  
Ben de az önce Trendyol'dan yemek sipariş ettim. Teslim edilmediği halde teslim edilmiş görünüyor. Temsilci ile görüştüm sistemsel hata var diyorlar bakacağım. Bunu şunun için söylüyorum ulaşamayacağın yerlerden hiçbir zaman alışveriş yapma, kumarı seviyorsan o ayrı. Hatta bunu daha iyi anlatmak için sana şöyle bir anımı anlatayım: Hepsiburada'dan bir kitaplık aldım kırık geldi mail attım yenisini gönderdiler ama o da kırıktı bir daha görüştüm bu sefer hem sıfırını hem de kitaplık fiyatında bana hediye çeki verdiler. Kurumsal kimlik budur işte

Son düzenleyen: Moderatör:

Kanka normalde sipariş vermem kapıda ödemeyi o yüzden sipariş verdim ben evde değildim babam almış kontrol etmemiş bende önceden adamla yazistigim için sıkıntı etmedim ama cevap verilmiyor şu an mesaj gidiyor engellemedi de.

Geçmiş olsun, inşallah muhatap bulursun ya devletten ya da satıcıyı vs.

Bununla geçmiş olsun. Dediklerimi yapabilirsiniz; Adem Helvacı'ya da ulaşabilirsiniz, YouTube'da video çekiyor...

Geçmiş olsun, inşallah muhatap bulursun ya devletten ya da satıcıyı vs.

Galiba dolandirildim ama anlamıyorum eksik ürünler pahalı ürünler değil zemin ve yanlış gönderilmiş taş bir de projeler eksik bunu yapıyorlarsa çok komik tuğlaları gondermeseler anlarımda onlsr gelmiş ucuz şeyler eksik.

Yanlışlık da olmuş olabilir, çalışma saatlerinde iletişime geçmeye çalışıp biraz bekleyin isterseniz.

Yanlışlık da olmuş olabilir, çalışma saatlerinde iletişime geçmeye çalışıp biraz bekleyin isterseniz.

WhatsApp işletme hesabı kullanıyor ilk yazdığımda sipariş elime ulaşmadan anında dönüş yapmıştı 24 saat açık yazıyor ama anlamıyorum 1 gün beklemem gerekecek galiba.

WhatsApp işletme hesabı kullanıyor ilk yazdığımda sipariş elime ulaşmadan anında dönüş yapmıştı 24 saat açık yazıyor ama anlamıyorum 1 gün beklemem gerekecek galiba.
Karşınızdaki de insan, belki başına iş geldi... Başka bir hesapdan falan alıcı gibi soru sorun, hemen cevap veriyorsa dolandırılmış olabilirsiniz.

Karşınızdaki de insan, belki başına iş geldi... Başka bir hesapdan falan alıcı gibi soru sorun, hemen cevap veriyorsa dolandırılmış olabilirsiniz.

Teşekkür ederim deneyeceğim ama aktif olup görmüyor o yüzden yazmak istedim dolandırıldığını düşündüm inşallah öyle değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…