Melih0820 Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 190 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #1 Bugün Trendyol'dan verilen sipariş tahminen ne zaman elime ulaşır?
serhatcandev Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.753 Makaleler 16 Çözümler 32 Yer İzmir 29 Haziran 2023 #2 Bayramdan sonra.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.614 Makaleler 15 Çözümler 426 Yer Türkiye Cumhuriyeti 29 Haziran 2023 #3 Bu bilgilerle bir şey diyemeyiz. Bayramda ne kadar çalışıyorlar, kargo nereden nereye gidiyor, dağıtım merkezleri nerede, aktarmalı mı gidecek? Bilmiyoruz.
Bu bilgilerle bir şey diyemeyiz. Bayramda ne kadar çalışıyorlar, kargo nereden nereye gidiyor, dağıtım merkezleri nerede, aktarmalı mı gidecek? Bilmiyoruz.
davidlaid Picopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 388 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #4 Biz büyücü falan mıyız? Nereden bilelim hocam gönderim adresinin uzaklığına bağlı.
Melih0820 Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 190 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #5 davidlaid dedi: Biz büyücü falan mıyız? Nereden bilelim hocam gönderim adresinin uzaklığına bağlı. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam da bayram yüzünden sormuştum.
davidlaid dedi: Biz büyücü falan mıyız? Nereden bilelim hocam gönderim adresinin uzaklığına bağlı. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam da bayram yüzünden sormuştum.
zvack Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 824 Makaleler 1 Çözümler 1 29 Haziran 2023 #6 Melih0820 dedi: Bugün Trendyol'dan verilen sipariş tahminen ne zaman elime ulaşır? Genişletmek için tıkla... Salı-Çarşamba olabilir, benimde bu öğlen verdiğim sipariş Amazondandı ve Salı gösteriyor.
Melih0820 dedi: Bugün Trendyol'dan verilen sipariş tahminen ne zaman elime ulaşır? Genişletmek için tıkla... Salı-Çarşamba olabilir, benimde bu öğlen verdiğim sipariş Amazondandı ve Salı gösteriyor.
Melih0820 Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 190 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #7 zvack dedi: Salı-çarşamba olabilir, benim de bu öğlen verdiğim sipariş amazondandı ve salı gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Hmm tamamdır hocam sağ olun teşekkürler.
zvack dedi: Salı-çarşamba olabilir, benim de bu öğlen verdiğim sipariş amazondandı ve salı gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Hmm tamamdır hocam sağ olun teşekkürler.
AhmetKonyaspor Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 2.266 Çözümler 7 29 Haziran 2023 #8 Kargo verilen il ve yaşadığın ile göre kargo süresi değişir. Genelde gönderim merkezi İstanbul-Kocaeli Gebze olur, sen istanbula ne kadar yakınsın?
Kargo verilen il ve yaşadığın ile göre kargo süresi değişir. Genelde gönderim merkezi İstanbul-Kocaeli Gebze olur, sen istanbula ne kadar yakınsın?
Melih0820 Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 190 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #9 AhmetKonyaspor dedi: Kargo verilen il ve yaşadığın ile göre kargo süresi değişir. Genelde gönderim merkezi İstanbul-Kocaeli gebze olur, sen İstanbul'a ne kadar yakınsın? Genişletmek için tıkla... Hocam Balıkesir'de yaşıyorum bandırma da.
AhmetKonyaspor dedi: Kargo verilen il ve yaşadığın ile göre kargo süresi değişir. Genelde gönderim merkezi İstanbul-Kocaeli gebze olur, sen İstanbul'a ne kadar yakınsın? Genişletmek için tıkla... Hocam Balıkesir'de yaşıyorum bandırma da.
AhmetKonyaspor Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 2.266 Çözümler 7 29 Haziran 2023 #10 Melih0820 dedi: Hocam Balıkesir'de yaşıyorum bandırma da. Genişletmek için tıkla... Kargo çıkış adresine bak İstanbulsa yakınsın, bayram bitince 1,2 gün arası gelir.
Melih0820 dedi: Hocam Balıkesir'de yaşıyorum bandırma da. Genişletmek için tıkla... Kargo çıkış adresine bak İstanbulsa yakınsın, bayram bitince 1,2 gün arası gelir.