tony_montana Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 88 Pazartesi 11:58 #1 Verdiğim sipariş yayından kaldırılmış ama "hazırlanıyor" olarak görünüyor. Bu nasıl oluyor? Dolandırıcılık ihtimali var mı?
Verdiğim sipariş yayından kaldırılmış ama "hazırlanıyor" olarak görünüyor. Bu nasıl oluyor? Dolandırıcılık ihtimali var mı?
Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.578 Çözümler 14 Pazartesi 12:07 #2 Son ürünü siz almış olabilirsiniz. Artı 0 Eksi
TurkoyuncuNET Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 12:09 #3 Siparişiniz değil de sanki ürün yayından kaldırılmış olarak düşünüyorum. Eğer satıcı ürünü yayından kaldırdıysada siparişinizi gönderir. Artı 0 Eksi
Siparişiniz değil de sanki ürün yayından kaldırılmış olarak düşünüyorum. Eğer satıcı ürünü yayından kaldırdıysada siparişinizi gönderir.
yagizdutdut Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 316 Çözümler 8 Pazartesi 12:12 #4 Ürünü alırken ürün sayfasında son 1 ürün veya tükeniyor minvalinde bir şey yazıyor muydu? Artı 0 Eksi
KS KS tony_montana Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 88 Pazartesi 12:13 #5 TurkoyuncuNET dedi: Siparişiniz değil de sanki ürün yayından kaldırılmış olarak düşünüyorum. Eğer satıcı ürünü yayından kaldırdıysada siparişinizi gönderir. Genişletmek için tıkla... Evet ürün yayından kaldırıldı yanı yorumu az bir yerden geçmiş siparişi de ondan korku var biraz yagizdutdut dedi: Ürünü alırken ürün sayfasında son 1 ürün veya tükeniyor minvalinde bir şey yazıyor muydu? Genişletmek için tıkla... Hayır benden sonra olduysa bilemem 27'sinde verdim siparişi. Artı 0 Eksi
TurkoyuncuNET dedi: Siparişiniz değil de sanki ürün yayından kaldırılmış olarak düşünüyorum. Eğer satıcı ürünü yayından kaldırdıysada siparişinizi gönderir. Genişletmek için tıkla... Evet ürün yayından kaldırıldı yanı yorumu az bir yerden geçmiş siparişi de ondan korku var biraz yagizdutdut dedi: Ürünü alırken ürün sayfasında son 1 ürün veya tükeniyor minvalinde bir şey yazıyor muydu? Genişletmek için tıkla... Hayır benden sonra olduysa bilemem 27'sinde verdim siparişi.
yagizdutdut Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 316 Çözümler 8 Pazartesi 12:14 #6 tony_montana dedi: Evet ürün yayından kaldırıldı yanı yorumu az bir yerden geçmiş siparişi de ondan korku var biraz Hayır benden sonra olduysa bilemem 27'sinde verdim siparişi. Genişletmek için tıkla... Bence ürünün stoğu tükenmiştir yeniden stoğa gelene kadar da doğal olarak yayından kaldırmışlardır. Artı 0 Eksi
tony_montana dedi: Evet ürün yayından kaldırıldı yanı yorumu az bir yerden geçmiş siparişi de ondan korku var biraz Hayır benden sonra olduysa bilemem 27'sinde verdim siparişi. Genişletmek için tıkla... Bence ürünün stoğu tükenmiştir yeniden stoğa gelene kadar da doğal olarak yayından kaldırmışlardır.
TurkoyuncuNET Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 12:15 #7 tony_montana dedi: Evet ürün yayından kaldırıldı yanı yorumu az bir yerden geçmiş siparişi de ondan korku var biraz Hayır benden sonra olduysa bilemem 27'sinde verdim siparişi. Genişletmek için tıkla... Bende E-Ticaret yapıyorum bazen stok takibi yapamadığımız kalmayan ürünleri sipariş sonrasında yayından kaldırıyoruz. Burada satıcının elinde ürün yoksa siparişinizi iptal eder. Bu yüzden dolandırılma ihtimaliniz yok. Artı 0 Eksi
tony_montana dedi: Evet ürün yayından kaldırıldı yanı yorumu az bir yerden geçmiş siparişi de ondan korku var biraz Hayır benden sonra olduysa bilemem 27'sinde verdim siparişi. Genişletmek için tıkla... Bende E-Ticaret yapıyorum bazen stok takibi yapamadığımız kalmayan ürünleri sipariş sonrasında yayından kaldırıyoruz. Burada satıcının elinde ürün yoksa siparişinizi iptal eder. Bu yüzden dolandırılma ihtimaliniz yok.
KS KS tony_montana Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 88 Pazartesi 12:16 #8 yagizdutdut dedi: Bence ürünün stoğu tükenmiştir yeniden stoğa gelene kadar da doğal olarak yayından kaldırmışlardır. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum vallahi takipçisi az yorumu az bir yerden geçmiş siparişi uygulama ondan sorayım dedim yani Artı 0 Eksi
yagizdutdut dedi: Bence ürünün stoğu tükenmiştir yeniden stoğa gelene kadar da doğal olarak yayından kaldırmışlardır. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum vallahi takipçisi az yorumu az bir yerden geçmiş siparişi uygulama ondan sorayım dedim yani
yagizdutdut Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 316 Çözümler 8 Pazartesi 12:18 #9 Aldığınız mağaza sayfasının linkini gönderebilir misiniz? Artı 0 Eksi