Trendyol'dan verilen sipariş satış listesinde gözükmüyor

tony_montana

Hectopat
Verdiğim sipariş yayından kaldırılmış ama "hazırlanıyor" olarak görünüyor. Bu nasıl oluyor? Dolandırıcılık ihtimali var mı?

Siparişiniz değil de sanki ürün yayından kaldırılmış olarak düşünüyorum. Eğer satıcı ürünü yayından kaldırdıysada siparişinizi gönderir.

Ürünü alırken ürün sayfasında son 1 ürün veya tükeniyor minvalinde bir şey yazıyor muydu?

Siparişiniz değil de sanki ürün yayından kaldırılmış olarak düşünüyorum. Eğer satıcı ürünü yayından kaldırdıysada siparişinizi gönderir.

Evet ürün yayından kaldırıldı yanı yorumu az bir yerden geçmiş siparişi de ondan korku var biraz

Ürünü alırken ürün sayfasında son 1 ürün veya tükeniyor minvalinde bir şey yazıyor muydu?

Hayır benden sonra olduysa bilemem 27'sinde verdim siparişi.

Evet ürün yayından kaldırıldı yanı yorumu az bir yerden geçmiş siparişi de ondan korku var biraz

Hayır benden sonra olduysa bilemem 27'sinde verdim siparişi.

Bende E-Ticaret yapıyorum bazen stok takibi yapamadığımız kalmayan ürünleri sipariş sonrasında yayından kaldırıyoruz. Burada satıcının elinde ürün yoksa siparişinizi iptal eder. Bu yüzden dolandırılma ihtimaliniz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…