Alpershn38
Hectopat
Mail adresinize baktınız mı? Ben sms' den değil mail adresi üzerinden alıyorum kodları.soruyu nerden sorcağımı bilmiyorum
Mail adresinize baktınız mı? Ben sms' den değil mail adresi üzerinden alıyorum kodları.soruyu nerden sorcağımı bilmiyorum
Trendyol'dan satın aldığın ürünlerde sorun yaşamazsın. Yaşasan dahi çözerler. Bugüne kadar 2K dijital kod aldım hiç bir problem yaşamadım.Valorant'da VP almaya karar verdim. Buradan VP kodu alsam bir şey olur mu?
Link bu.
kod nereye geliyor acabaBu satıcıdan 200 TL'ye yakın alışveriş yaptım, sorun yaşamadım dakikasında geliyor kod.PAYBOX Ürünleri, İndirim ve Kampanyaları - Trendyol
PAYBOX maÄazasının ürünleri çeÅitli indirim ve kampanya fırsatlarıyla Trendyolâda. PAYBOX ürünleriyle alıÅveriÅin keyfini çıkarın!www.trendyol.com
kod nereye geldi acabaBu satıcıdan 200 TL'ye yakın alışveriş yaptım, sorun yaşamadım dakikasında geliyor kod.PAYBOX Ürünleri, İndirim ve Kampanyaları - Trendyol
PAYBOX maÄazasının ürünleri çeÅitli indirim ve kampanya fırsatlarıyla Trendyolâda. PAYBOX ürünleriyle alıÅveriÅin keyfini çıkarın!www.trendyol.com
ne kadar sürüyor gelmesi kodunMail adresinize baktınız mı? Ben sms' den değil mail adresi üzerinden alıyorum kodları.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.