A Alpershn38 Hectopat Katılım 10 Eylül 2019 Mesajlar 241 23 Temmuz 2021 #21 mehmetarda dedi: soruyu nerden sorcağımı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Mail adresinize baktınız mı? Ben sms' den değil mail adresi üzerinden alıyorum kodları.
mehmetarda dedi: soruyu nerden sorcağımı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Mail adresinize baktınız mı? Ben sms' den değil mail adresi üzerinden alıyorum kodları.
Afur Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 834 Çözümler 6 25 Temmuz 2021 #22 y1g1t dedi: Valorant'da VP almaya karar verdim. Buradan VP kodu alsam bir şey olur mu? Link bu. Genişletmek için tıkla... Trendyol'dan satın aldığın ürünlerde sorun yaşamazsın. Yaşasan dahi çözerler. Bugüne kadar 2K dijital kod aldım hiç bir problem yaşamadım. Ve kod gönderimlerini Trendyol yapıyor. Siparişin gelmediyse Trendyol canlı destekle iletişime geçebilirsin.
y1g1t dedi: Valorant'da VP almaya karar verdim. Buradan VP kodu alsam bir şey olur mu? Link bu. Genişletmek için tıkla... Trendyol'dan satın aldığın ürünlerde sorun yaşamazsın. Yaşasan dahi çözerler. Bugüne kadar 2K dijital kod aldım hiç bir problem yaşamadım. Ve kod gönderimlerini Trendyol yapıyor. Siparişin gelmediyse Trendyol canlı destekle iletişime geçebilirsin.
Memoteemir Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 581 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2021 #23 Alpershn38 dedi: PAYBOX Ürünleri, İndirim ve Kampanyaları - Trendyol PAYBOX maÄazasının ürünleri çeÅitli indirim ve kampanya fırsatlarıyla Trendyolâda. PAYBOX ürünleriyle alıÅveriÅin keyfini çıkarın! www.trendyol.com Bu satıcıdan 200 TL'ye yakın alışveriş yaptım, sorun yaşamadım dakikasında geliyor kod. Genişletmek için tıkla... kod nereye geliyor acaba Alpershn38 dedi: PAYBOX Ürünleri, İndirim ve Kampanyaları - Trendyol PAYBOX maÄazasının ürünleri çeÅitli indirim ve kampanya fırsatlarıyla Trendyolâda. PAYBOX ürünleriyle alıÅveriÅin keyfini çıkarın! www.trendyol.com Bu satıcıdan 200 TL'ye yakın alışveriş yaptım, sorun yaşamadım dakikasında geliyor kod. Genişletmek için tıkla... kod nereye geldi acaba Alpershn38 dedi: Mail adresinize baktınız mı? Ben sms' den değil mail adresi üzerinden alıyorum kodları. Genişletmek için tıkla... ne kadar sürüyor gelmesi kodun
Alpershn38 dedi: PAYBOX Ürünleri, İndirim ve Kampanyaları - Trendyol PAYBOX maÄazasının ürünleri çeÅitli indirim ve kampanya fırsatlarıyla Trendyolâda. PAYBOX ürünleriyle alıÅveriÅin keyfini çıkarın! www.trendyol.com Bu satıcıdan 200 TL'ye yakın alışveriş yaptım, sorun yaşamadım dakikasında geliyor kod. Genişletmek için tıkla... kod nereye geliyor acaba Alpershn38 dedi: PAYBOX Ürünleri, İndirim ve Kampanyaları - Trendyol PAYBOX maÄazasının ürünleri çeÅitli indirim ve kampanya fırsatlarıyla Trendyolâda. PAYBOX ürünleriyle alıÅveriÅin keyfini çıkarın! www.trendyol.com Bu satıcıdan 200 TL'ye yakın alışveriş yaptım, sorun yaşamadım dakikasında geliyor kod. Genişletmek için tıkla... kod nereye geldi acaba Alpershn38 dedi: Mail adresinize baktınız mı? Ben sms' den değil mail adresi üzerinden alıyorum kodları. Genişletmek için tıkla... ne kadar sürüyor gelmesi kodun