RecepBaltaş'ıSevenİnsan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Leningrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #11 TylerDurdenAynıBen dedi: Malum kurdan dolayı bu halde. Aslında şuan en ucuz yer burası ama, o bile 51 lira. Genişletmek için tıkla... Yine de online F2P rekabetçi bir oyuna para vermeyi uygun bulmuyorum.
TylerDurdenAynıBen dedi: Malum kurdan dolayı bu halde. Aslında şuan en ucuz yer burası ama, o bile 51 lira. Genişletmek için tıkla... Yine de online F2P rekabetçi bir oyuna para vermeyi uygun bulmuyorum.
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.572 Çözümler 19 19 Haziran 2021 #12 Trendyoldan VP alışverişini bolca yaptım. 10 Dakika içinde hem SMS, hem mail hem de siparişlerim kısmından kodu görebiliyorsun.
Trendyoldan VP alışverişini bolca yaptım. 10 Dakika içinde hem SMS, hem mail hem de siparişlerim kısmından kodu görebiliyorsun.
Forse Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.239 Makaleler 2 Çözümler 11 19 Haziran 2021 #13 TylerDurdenAynıBen dedi: Malum kurdan dolayı bu halde. Aslında şuan en ucuz yer burası ama, o bile 51 lira. Genişletmek için tıkla... Yerel fiyatlandırma yok.
TylerDurdenAynıBen dedi: Malum kurdan dolayı bu halde. Aslında şuan en ucuz yer burası ama, o bile 51 lira. Genişletmek için tıkla... Yerel fiyatlandırma yok.
DJHavuc Hectopat Katılım 12 Şubat 2018 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #14 İsterseniz Kabasakal üzerinden ZEON veya TECONE kupon kodunu kullanarak 51,63 TL'ye 1250 VP satın alabilirsiniz.
İsterseniz Kabasakal üzerinden ZEON veya TECONE kupon kodunu kullanarak 51,63 TL'ye 1250 VP satın alabilirsiniz.
P purpple_knight Zeptopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #15 RecepBaltaş'ıSevenİnsan dedi: Free to Play bir oyun için o para çok gibi. Genişletmek için tıkla... Sormayın hocam gidip 5000 falan yatıranlar var. Riot Games'in her zaman yaptığı para tuzakları işte.
RecepBaltaş'ıSevenİnsan dedi: Free to Play bir oyun için o para çok gibi. Genişletmek için tıkla... Sormayın hocam gidip 5000 falan yatıranlar var. Riot Games'in her zaman yaptığı para tuzakları işte.
TylerDurdenAynıBen Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.637 Makaleler 1 Çözümler 18 19 Haziran 2021 #16 purpple_knight dedi: Sormayın hocam gidip 5000 falan yatıranlar var. Riot Games'in her zaman yaptığı para tuzakları işte. Genişletmek için tıkla... Hocam düşünceniz ne kadar yanlış. İlk defa hesabıma para yatıracaktım. Oyunlara 15 yaşımda para yatırmayacaksam, ne zaman yatırayım?
purpple_knight dedi: Sormayın hocam gidip 5000 falan yatıranlar var. Riot Games'in her zaman yaptığı para tuzakları işte. Genişletmek için tıkla... Hocam düşünceniz ne kadar yanlış. İlk defa hesabıma para yatıracaktım. Oyunlara 15 yaşımda para yatırmayacaksam, ne zaman yatırayım?