Trendyol'dan Xiaomi Redmi Airdots Tws almak

Haklısınız. Ben de hiç bir firmaya güvenemiyorum. Satın aldığım ürünün istediğim gibi çıkmasını isterimm.
Trendyol'dan sayısız ürün aldım. Elektronik ürünlerde bugüne kadar sorun yaşamadım inşallah, daha da yaşamam.
Bende yaşamamak için açtım konuyu. İnşallah hiç birimizin başına bir şey gelmez. Herkes satın aldığı ürünün istediği gibi çıkmasını ister.
Yalnız hocam satıcı olsun gönderen firma olsun sorun yaşayanlar olmuş. Zaten bende konuyu ilk trendyol'dan beğendiğim ürünün güvenilir olup olmadığını öğrenmek için açmıştım.

Çok teşekkür ederim hocam. Yalnız basic 2 ve basic 5 modelleri de var, sizce hangisini almak daha avantajlı?
Ayrıca illa ki bu model olmak zorunda değil. Her bütçeye uygun, kaliteli, avantajlı bir ürün istiyorum, zaten konuyu bu yüzden açtım. Alacağım ürünü satın almak satıcısı, firması açısından ne kadar güvenli diye. Sizin başka bir öneriniz var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…