Trendyol'dan yanlış gönderilen iade maili

HiJuniO7R

Hectopat
Trendyol'dan ücret iadesi bekliyordum cüzdanıma fakat bana yanlış ürün numarası olan bir ücret iade mesajı geldi bu nedir? Benim ürünüm yanlış gelmeden dolayıydı.

Xxx numaralı siparişinizde kötü kalite olarak gönderilen ürün için ücret iadeniz Cüzdan hesabınıza yapıldı. Cüzdan hareketlerini uygulamadan da kontrol edebilirsiniz.

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Para doğru bir şekilde yansıdı mı cüzdanına? Eğer doğru şekilde iade gerçekleştiyse detaya takılma. Ama eksik ya da fazla iade yaptılarsa canlı destek ile görüş. Hemen yanıt veriyorlar.

Para doğru bir şekilde yansıdı mı cüzdanına? Eğer doğru şekilde iade gerçekleştiyse detaya takılma. Ama eksik ya da fazla iade yaptılarsa canlı destek ile görüş. Hemen yanıt veriyorlar.
hayır ortada para yok
Bu ne demek şimdi ben dolandırıldım gibi bir şey mi hem ürün yanlış hem de ürünü alıp para iadesi yapıılmadı ve bu gelen e poste benimle ilgili mi belli değil.
Ve asistana girdiğimde iade sürecinizde bulunan ürün yoktur diyor öncedende yoktur diyordu.

Son düzenleme:
Tuhafmış doğrusu. Durumu destek ekibine tane tane anlatın, gelen mailden falan bahsedin.

birşey farkettim kuryenin ürünün gelip alma saati 16:42 ama mail vana 16:34 de gelmiş acaba mail yanlış kişiye mi yollandı çümkü hem sipariş no farklı hemde kötü mal sebebiyle değil yanlış üründen iade talep etmiştim böyle bir ihtimal olablir mi?
Tuhafmış doğrusu. Durumu destek ekibine tane tane anlatın, gelen mailden falan bahsedin.

Olabilir tabii ki hocam. Mail dediğiniz gibi yanlış gelmiştir, sizin iadeniz ise henüz hedef şehre varmadığı için güncellenmemiştir. Bir iki gün bekleyin bence. Sistemi kontrol edin.

Bu arada kargoyu göndermeden önce sistemden iade talebi oluşturdunuz değil mi?

Evet oluşturdum iade/değişim talebi idi.
Hızlı marketten çamaşır deterjanı almıştım.
yanlış geldiği için talep oluşturdum ve sonrasında olaylar gelişti

@HiJuniO7R Para hesabınıza yansımıştır kesinlikle dikkatli kontrol sağlayın. Ayrıyeten yanlış ürün olarak açtığınız üründen kupon kazanacağınız ve satıcıya zarar vereceği için satıcı bunu bilerek kötü kaliteli ürüne değiştirmiş ki zarar gelmesin diye kendine olay çok basit.

Sipariş numarası da farklı ama ve para hesap da yok.
Canlı destek ile görüştüm ve olayların hepsini anlattım iade sağlandı hesabıma geldi para teşekkürler yardımlar için. @Furkan_D @turquoisze

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…