Trendyol'dan yolda olan kargo nasıl iade edilir?

LASKEH123

Centipat
Trendyol'dan ürün aldım ve ürün kargodayken iade ettim. Şimdi ürün bana geldiğinde adamlara iade kodumu söyleyip geri mi göndereceğim? Yardım ederseniz çok iyi olur. İlk defa kargo yoldayken iade ediyorum da pek bilgim yok. Yarın gerekirse Trendyol'u arayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kargocu gelince kargoya almayın iade ettim ben bunu deyin geri götürüyorlar zaten eğer kod isterse size gelen kodu verirsiniz.
Bununla ilgili tecrübeliyim Trendyol değil fakat bir hataya düşüp Instagram'dan tişört sipariş etmiştim bu ettiğim yerde dolandırıcıymış neyse kargo geldiğinde kargocuya bunu iade ettim geri gönderir misiniz dedim oda tabii dedi oraya açılmadığını not alıp gönderdi yani sizde de böyle olur kargoyu hiç açmayın direk verin ellemeyin bile.

Kargo geldiğinde almadan geri göndereceksin.
Kargocu gelince kargoya almayın iade ettim ben bunu deyin geri götürüyorlar zaten eğer kod isterse size gelen kodu verirsiniz.
Bununla ilgili tecrübeliyim Trendyol değil fakat bir hataya düşüp Instagram'dan tişört sipariş etmiştim bu ettiğim yerde dolandırıcıymış neyse kargo geldiğinde kargocuya bunu iade ettim geri gönderir misiniz dedim oda tabii dedi oraya açılmadığını not alıp gönderdi yani sizde de böyle olur kargoyu hiç açmayın direk verin ellemeyin bile.
Kargoyu aldığın gibi geri vereceksin. Trendyol üzerinden iade talebi başlatman gerecek.
Kargo ben evde yokken geldiğinde şubeye bırakırlarsa. Şubeye gidince ne yapmalıyım bir bilginiz var mıdır?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı