sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 26 Mayıs 2021 #11 Ya hayır hocam. Öyle bir şey yok. Kargo kapına gelir ve iade istediğini söylersin. Hepsiburada ile konuştuğuna emin misin?
Ya hayır hocam. Öyle bir şey yok. Kargo kapına gelir ve iade istediğini söylersin. Hepsiburada ile konuştuğuna emin misin?
HAYNA Kilopat Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 826 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #12 sweiss dedi: Ya hayır hocam. Öyle bir şey yok. Kargo kapına gelir ve iade istediğini söylersin. Hepsiburada ile konuştuğuna emin misin? Genişletmek için tıkla... Hocam tamam öyle de yapsın, hepsiburada'da sipariş sayfasına girip iade başlatıp iade ediyorum hep böyle yapıyorum ben bir sorun olmadı.
sweiss dedi: Ya hayır hocam. Öyle bir şey yok. Kargo kapına gelir ve iade istediğini söylersin. Hepsiburada ile konuştuğuna emin misin? Genişletmek için tıkla... Hocam tamam öyle de yapsın, hepsiburada'da sipariş sayfasına girip iade başlatıp iade ediyorum hep böyle yapıyorum ben bir sorun olmadı.