Trendyol'dan Zeiron Vega S50 i5-3470 Sistem alınır mı?

Hayır bu markalar en eski 2. el parçaları ve en dandik ekipmanları kullanıp size yolluyorlar. Dedem yaşında işlemci var.

Öneriniz var mıdır? Konu hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim o yüzden yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam klavye mouse kulaklik var mı?

Öneriniz var mıdır? Konu hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim o yüzden yardımcı olursanız sevinirim.
Monitör olarak kesinlikle bunu alın zamlanmadan direkt siparişini verin şuan.

Klavye mouse ve kulaklığım mevcut. Bahsettiğiniz monitörle birlikte TAA-101/AMD Ryzen 5 5500/ASUS Radeon RX 6500 XT OC DUAL 4GB/16GB DDR4/512GB M.2 NVMe SSD/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM
Bu sistemi aldığımda tam 20.000 bandında oluyor. Sistem nasıl sizce vakit kaybetmeden almayı düşünüyorum.

Monitörü sipariş verin.Ancak sistem bekleyin şuankilerin fiyatı zamlı fiyat normalde daha ucuzdu aceleci olmayın.
Anladım teşekkürler fakat fiyatların düşeceğinden emin misiniz? Şu anki ekonomik düzeyde herhangi bi şeyin fiyatının düşmesi çok mantıklı gelmiyor

Anladım teşekkürler fakat fiyatların düşeceğinden emin misiniz? Şu anki ekonomik düzeyde herhangi bi şeyin fiyatının düşmesi çok mantıklı gelmiyor
Haklısınız ama illakin indirimli sistemler geliyor.Arkadaşların önerdiklerinden bir sistem geçen 11 bindi 14 oldu öyle diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…