Trendyol'un Fazla Para İadesi Yapması

frukoin

Megapat
10 Mart 2020 tarihinde Trendyol üzerinden 329,79 TL ödeyip toplamda dört adet tişört satın aldım. Bu tişörtlerden ikisinin siparişi, stokta olmaması bahanesi ile iptal edilip tarafıma 159,90 TL iade edildi. Diğer iki tişört kargoya verilip elime ulaştırıldı. Buraya kadar olağan dışı bir olay yok. Olay şimdi başlıyor. Aradan aylar geçmesine rağmen 31 Mayıs günü bana 79,95 TL para iadesi yapıldı. Ne olup bittiğini anlamak için Trendyol'u ziyaret ettiğimde bana ulaşan iki adet tişörtün de siparişinin iptal edilmiş olduğunu gördüm. Yani kısaca, iki adet tişört alıp bir adet tişört parası ödemiş oldum. Şaşkınlıklar içerisindeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Firmayla iletişime geçmediğini nereden biliyorsunuz? Üst yorumda belirtmiş firmayla iletişime geçmiş.

Firmayla iletişime geçmediğini nereden biliyorsunuz? Üst yorumda belirtmiş firmayla iletişime geçmiş.
Yapılan doğru davranışı reklam yapar gibi yazma alışkanlığım yoktur. Ama yazmam gerekiyormuş demek ki...

Olabiliyor böyle şeyler. Genelde ürün kargoya verildiği zaman, eğer bir iletişimsizlik yoksa, o kargo geri döner.

Zamanında Amazon'a çok fena kilitledi Donanım Haber ölücüleri. Oyun konsolu aldılar, kargoya verildiği zaman da siparişi iptal ettiler. Amazon'da parayı geri iade etti, ama konsol çoktan ülkeden çıkmıştı.

Böyle böyle bayağı yorum okudum beleşe Xbox One getirtenler, PS4 getirtenler. Bu açığı fazlasıyla kullandılar. Sizinki de öyle bir açık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…