Trendyol'un sattığı Watch 4 alınır mı?

Erenega

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Samsung Galaxy Watch 4 almaya karar verdik, ürün Vatan-MediaMarkt'ta 4000 TL, Trendyol ise direkt kendi 3400'e satiyor. Sizce Trendyol kendi direkt sattigi icin Hepsiburada-Amazon kadar guvenli mi, alınır mı?

Arkadaşlar, Samsung Galaxy Watch 4 almaya karar verdik, ürün vatan-MediaMarkt'ta 4000 TL, Trendyol ise direkt kendi 3400'e satiyor. Sizce Trendyol kendi direkt sattigi icin Hepsiburada-Amazon kadar guvenli mi, alınır mı?

Alınır. Dolandırması saçma olur. Ama satıcının kesinlikle Trendyol olduğuna dikkat edin.

Güvenirlik açısından bir sorun olacağını sanmıyorum, zaten Trendyol herhangi bir hata olduğunda bu konuda size destek sağlar.

Güvenirlik açısından bir sorun olacağını sanmıyorum, zaten Trendyol herhangi bir hata olduğunda bu konuda size destek sağlar.
Bende oyle dusunuyorum hocam ama ailede vatan vs takintisi oldugu icin guvenilirlikleri artsin diye kaynak gostemeye calisiyorum, sag olasin

Hiç düşünme alacaksan al Trendyol'dan.

Sag olun arkadaslar, nays ile alma diye bir sey oluyormus o nasil oluyor biliyo musunuz?

hocam ben normal watch 4 44mm aldım hepsiburadan. dolandırma olayı olmaz. gösterdiğiniz likte satıcı trendyol gözüküyor. bence alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…