Trgaming sitesi güvenilir midir?

Shizo Skit

Femtopat
Daha fazla  
Dostlar ekran kartı bakıyorum da, bütçem kısıtlı olduğu için bir alt nesili falan araştırıyorum. 2.el alırken de kolay kolay düzgünü düşmüyor. 2.el 3 tane ekran kartı satın aldım. 3'ü de arızalıydı geri gönderdim. Ben de bakınıyım bir dedim. Hepsiburada'da sadece trgaming satıcısında bulunuyor bir alt nesil ve sıfır diye satılan. Sizce ne kadar güvenilirdir? Alan var mı? Yorumlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence değil hocam herkes şikayetçi ben ordan aldım benimkinde sıkıntı çıkmadı. Ama şans işi önermem.

Bence değil hocam herkes şikayetçi ben ordan aldım benimkinde sıkıntı çıkmadı. Ama şans işi önermem.

Sitenin yorumlarını okuyunca ben de öyle karar verdim. Sağolun.. Hatta hala nasıl Hepsiburada izin veriyor satış yapmalarına şaşkınım..

Sitenin yorumlarını okuyunca ben de öyle karar verdim. Sağolun.. Hatta hala nasıl Hepsiburada izin veriyor satış yapmalarına şaşkınım..
Trendyoldan yasaklanmislar sanirim. Ben cok korkmustum ekran karti 2. el gelir diye.

Şu anda çok sayıda eski nesil kartın satışta olması çok şüpheli. Yeni olduklarını sanmıyorum ama gerçekten yenilerse fiyatları çok lezzetli görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…