MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Hata raporu bu. Bakın lütfen. Sabahtan beri bulamadım hatayı.
Dostum olmadı sildim DirectX'i kurdum bir şey değişmedi lütfen sana TeamViewer ID PW vereyim bağlan 2 dk yardımcı ol ne olur saat 18.00'dan beri uğraşıyorum bir şey değişmedi bir de daha cok bozmuş olabilirim cok karıştırdım akşamdan beri lütfen.
Bazı oyunların çalışması için gerekli olan DirectX 9 dosyalarının sisteme otomatik olarak indirilmesini sağlayan ufak araç. Bu araç eksik DirectX dosyalarını tespit eder ve bunları internetten indirip kurar. Bu bağlamda Internet bağlantısı...
www.technopat.net
Sorununuz çözülürse belirtin, çözülmezse yeni rapor paylaşın.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Olmadı yine yeni rapor aldım. Bir de her oyunu açmaya calıstıgımda bunu getırıyor kurulu olmasına ragmen unistal yapıyorum tekrar kuruyorum ama değişen bir şey yok.