Ocak 2020’de Vatan’dan alınmıştır, kutusu ve faturası bulunmaktadır, hiçbir sıkıntısı yoktur, fotoğraf isteyen olursa daha fazla atabilirim, fiyat 750 TL’dir.
Kusura bakmayın mesajlarınızı görmemişim, dün çok bildirim geliyordu, fiyatta biraz daha düşebilirim, ama 500’e kadar olmaz.0 Fiyatı şu an 800TL. İndirim yapmayı düşünürseniz satın almayı düşünüyorum.
Tek de satabilirim, ama kutulama değişebilir, kit olarak almıştım ben.Eğer satmayı düşünürsen 500 verebilirim . Yada tek satıyormusun ?
Akakçe’den baktım, gördüğüm sonuç;0 Fiyatı şu an 800TL. İndirim yapmayı düşünürseniz satın almayı düşünüyorum.
Kusura bakmayın mesajlarınızı görmemişim, dün çok bildirim geliyordu, fiyatta biraz daha düşebilirim, ama 500’e kadar olmaz.
Tek de satabilirim, ama kutulama değişebilir, kit olarak almıştım ben.
Akakçe’den baktım, gördüğüm sonuç; Eki Görüntüle 676197
En son 400 olur, bu arada dediğim gibi paketleme değişebilir.Tek fiyat olarak ne istiyorsun ?
Ben teşekkür ederim, umarım bütçenize uygun bulursunuz.Teşekkür ederim fiyat uymadı .
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.