furkanbgbr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 1.542 Çözümler 32 Yer Ankara 27 Ekim 2020 #11 Laxerian dedi: YouTube testlerinde var biraz olsa bile yeterli kankam sistemime CL18 küfür etmiş gibi oluyor. Genişletmek için tıkla... Deneyip öğrenebilirsiniz. Sorun çıkacağını sanmıyorum.
Laxerian dedi: YouTube testlerinde var biraz olsa bile yeterli kankam sistemime CL18 küfür etmiş gibi oluyor. Genişletmek için tıkla... Deneyip öğrenebilirsiniz. Sorun çıkacağını sanmıyorum.
Laxerian Hectopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 758 27 Ekim 2020 #12 furkanbgbr dedi: Deneyip öğrenebilirsiniz. Sorun çıkacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Şu anda yaptım nasıl anlarım kötü bieşy olduğunu illaki Memtest'lerimi yapmam lazım.
furkanbgbr dedi: Deneyip öğrenebilirsiniz. Sorun çıkacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Şu anda yaptım nasıl anlarım kötü bieşy olduğunu illaki Memtest'lerimi yapmam lazım.
furkanbgbr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 1.542 Çözümler 32 Yer Ankara 27 Ekim 2020 #13 Laxerian dedi: Şu anda yaptım nasıl anlarım kötü bieşy olduğunu illaki Memtest'lerimi yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Evet, test etmeniz gerekiyor.
Laxerian dedi: Şu anda yaptım nasıl anlarım kötü bieşy olduğunu illaki Memtest'lerimi yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Evet, test etmeniz gerekiyor.
Laxerian Hectopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 758 27 Ekim 2020 #14 furkanbgbr dedi: Evet, test etmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Memtest64'ü yükledim şimdi hangi ayarlar ile test etmeliyim.
furkanbgbr dedi: Evet, test etmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Memtest64'ü yükledim şimdi hangi ayarlar ile test etmeliyim.
furkanbgbr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 1.542 Çözümler 32 Yer Ankara 27 Ekim 2020 #15 Laxerian dedi: Memtest64'ü yükledim şimdi hangi ayarlar ile test etmeliyim. Genişletmek için tıkla... Programı açtığınızda olan ayarlar ile test edin.
Laxerian dedi: Memtest64'ü yükledim şimdi hangi ayarlar ile test etmeliyim. Genişletmek için tıkla... Programı açtığınızda olan ayarlar ile test edin.