Trigonometri 1 haftada çok iyi bir şekilde nasıl biter?

• Konuyu başlatan HCI
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.434

HCI

Hectopat
Yer
Laboratuvar
Arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır çalışıyorum. Ama resmen 1 haftamın hepsi çöp oldu. Ne yaparsam yapayım anlamıyorum. Trigonometriye bakacağıma diğer derslere baksaydım diğer dersleri bitirirdim en azından. 1 haftam çöp olduğu için artık ders çalışasımda gelmiyor moralim çok bozuldu. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? İlk hafta sayısal olarak sadece matematikten yazılı var. Bu yüzden ilk önce matematiği bitirmek istiyordum ama artık ders çalışasım kalmadı. Mert Hoca'dan videoyu izliyordum videoda anlıyordum soruları vs. ama kitabı açınca kalem oynatamıyorum. Kitapta zor kitap değil yani. Sizce nasıl yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tavsiyem 1 hafta boyunca bir derse veyahut bir konuya odaklanma.
Ben geçen sene 11. Sınıf Orijinal soru bankası çözüşmüştüm, hocamız sağ olsun var olsun çok yoğun bir ödev vermişti, öyle halletmiştim. Böyle AYT Matematik, küfrede küfrede, sancı çeke çeke ögreniliyor ama oluyor. Ben de yeni konu öğrenirken zorluk çekiyorum, herkes çekiyordur.

Tavsiyem 1 hafta boyunca bir derse veyahut bir konuya odaklanma.
Ben geçen sene 11. sınıf orijinal soru bankası çözüşmüştüm, hocamız sağ olsun var olsun çok yoğun bir ödev vermişti, öyle halletmiştim. Böyle AYT matematik, küfrede küfrede, sancı çeke çeke ögreniliyor ama oluyor. Ben de yeni konu öğrenirken zorluk çekiyorum, herkes çekiyordur.

Hocam bizde de hoca aldırdığı kitaptan tüm trigonometriyi ödev verdi. Çarşamba gününe kadar yetiştirmem lazım ama kitabı açınca kalem oynatamıyorum. Esas ölçüden sonrasını hiçbir şekilde anlamıyorum. Farklı YouTube kanallarına vs. bakıyorum yine anlamıyorum. Bu hafta sadece matematiğe değil diğer sayısallarada odaklanmayı düşünüyorum. En azından matematikten yapamazsam diğerlerinde bir şey yapabileyim. Bir de geçen senelerden temelim çok az var. Bu yüzdende çok sıkıntı çekiyorum. Yazılı Stresi'de üstüne eklenince çok karışıyor aklım.

Eyüp B. hocadan izle. Herhangi bir kanaldan da soru çözüm videolarını sakın ihmal etme. Ben konuya hem dershane hem okul odaklı gitmeme rağmen hala hepsini çözebilecek halde değilim. 1 hafta yoğun çalışmalısın.

Eyüp b. Hocadan izle. Herhangi bir kanaldan da soru çözüm videolarını sakın ihmal etme. Ben konuya hem dershane hem okul odaklı gitmeme rağmen hala hepsini çözebilecek halde değilim. 1 hafta yoğun çalışmalısın.

Hocam 1 hafta gece gündüz çalışmasına çalışırım ama anlamıyorum. Bu 1 hafta boyunca çalıştım hiçbir etkisi olmadı. Yine 1 haftam çöp olur diye çalışma isteği gelmiyor. Dershaneye gitmeyi düşündüm ama okuldan sonra insanı çok yoruyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı