Trigonometri çalışmak için gereken konular nelerdir?

ÇağanKRDNZ

Decapat
Daha fazla  
Ben YKS'ye geç baslayanlardanım. Şu an TYT mat çalışıyorum 12. gündeyim, bölünebilme kurallarını falan hallettim. Mallum okul var ve konular ilerliyor. Şu an trigonometrideyiz. Trigonometride azıcık temelim var gibi geçen seneden. Bu sefer konular ilerlerken hazır işliyorken trigonometriyi bitirmeye karar verdim, bundan sonra da logoritma. Trigonometriyi bitmek için nelere ihtiyacım var. Tam bitirebilir miyim yoksa bununla çok uğraşmadan geometri kampına mı başlamalıyım? Bir de konularla alakasız ama dizilere de ilk 12 konu bitmeden başlasam sorun olur mu?

İlk 12 konuyu bitirmenize çok kalmamış zaten. İlk 12 bitirdikten sonra biraz bile üçgenler biliyorsanız hemen başlayın.

İlk 12 konuyu bitirmenize çok kalmamış zaten. İlk 12 bitirdikten sonra biraz bile üçgenler biliyorsanız hemen başlayın.
Aslında benim konu sistemim farklı yani ilk 12 konu bitmesine tahmini olarak 25 26 günüm var problemler olmadan aslında az zamanda değil.?

Geometride temel üçgende açılar kurallarına hakim olun. Pisagor vs bilmek gerek. Sonrasında derece radyan kavramlarıyla konuya sıfırdan başlarsınız.
Bunları az çok biliyorum zaten temelim yok değil, o halde yavaş yavaş başlayayım. Ayrıca konudan bağımsız olacak ama problemlere ne zaman başlamalıyım?? Tyt mat ve geo bittikten sonra ayt mat ile mi yoksa tyt mat bittikten sonra ayt ve geo başlangıcıyla mı??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…