M maykılll Kilopat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Trigonometriye geçtim ama hiçbir şey anlamadım hiç anlayacak gibi de durmuyorum. Yani bu konuyu atlasam ileride başka konularda sorun yaşar mıyım?
Merhaba arkadaşlar. Trigonometriye geçtim ama hiçbir şey anlamadım hiç anlayacak gibi de durmuyorum. Yani bu konuyu atlasam ileride başka konularda sorun yaşar mıyım?
marshall matherss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.928 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Nisan 2024 #2 AYT’de konuları birleştirip sormayı çok seviyorlar. Yani trigo ile başka konuyu birleştirip de sorabilirler. Bu nedenle trigo sorusu olmasa bile trigonometri bilmediğiniz için 1 net daha gider.
AYT’de konuları birleştirip sormayı çok seviyorlar. Yani trigo ile başka konuyu birleştirip de sorabilirler. Bu nedenle trigo sorusu olmasa bile trigonometri bilmediğiniz için 1 net daha gider.
SpinG Decipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 1.700 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #3 Limit türev integralde trigonometri kullanılan sorular oluyor az da olsa onlar için lazım olabilir.