Trigonometri mi logaritma mı?

messinho

Centipat
Daha fazla  
Sınava az bir süre kaldı. AYT mat sıkıntıda şu an. Trigoya uzun bir süre mi harcayayım yoksa logaritmadan devam edip konular bittikten sonra mi trigo çalışayım? Şahsi düşüncem, konular bittikten sonra trigo çalışmak eziyet gibi gelir. Ama tecrübeli arkadaşlar fikirlerini paylaşabilir.

Ben olsam eğer 11.sınıftan trigo 1 kısmım iyiyse trigo başlar bitirirdim.

Aklımda trigo vardı sizde trigo dediniz trigo basıyoruz. Bu arada YouTube'da hocalar 10 saatte anlatmış sadece ilk kısmı fasikülden çözsem öğrenmek için yeter mi?

Aklımda trigo vardı sizde trigo dediniz trigo basıyoruz. Bu arada YouTube'da hocalar 10 saatte anlatmış sadece ilk kısmı fasikülden çözsem öğrenmek için yeter mi?

İlk kısmın çok bir olayı yok. Eğer anlayabiliyorsanız fasikül yeterli olur.

İlk kısım bence ikinci kısma göre daha geniş. İlk kısmı iyi öğrenirseniz ikinci kısımda sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum. Bol soru çözmek önemli ilk kısımdan.

İlk kısım bence ikinci kısma göre daha geniş. İlk kısmı iyi öğrenirseniz ikinci kısımda sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum. Bol soru çözmek önemli ilk kısımdan.

Teşekkürler aklımda bulunduracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…