G gods Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 399 Çözümler 1 13 Aralık 2023 #1 Yarınki tarama sınavında çıkacak 11.sınıfım. Bu iki konuya 3 saat hadi bilemedin 4 saat ayırabilirim sizce oturtur muyum konuyu? Sınav çok zor olmaz diye düşünüyorum.
Yarınki tarama sınavında çıkacak 11.sınıfım. Bu iki konuya 3 saat hadi bilemedin 4 saat ayırabilirim sizce oturtur muyum konuyu? Sınav çok zor olmaz diye düşünüyorum.
Valve Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 638 Çözümler 2 13 Aralık 2023 #2 Şuan bu konuyu açmak yerine başlayıp nereye kadar gelebiliyorsan gelebilirdin. Bitirme konusu kişiden kişiye değişir net bir şey söylenemez.
Şuan bu konuyu açmak yerine başlayıp nereye kadar gelebiliyorsan gelebilirdin. Bitirme konusu kişiden kişiye değişir net bir şey söylenemez.
5 549380 Decapat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 699 Çözümler 4 13 Aralık 2023 #3 Biter git çalış ya da yarın okul sırasına yazarsın öyle geçersin.
G gods Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 399 Çözümler 1 13 Aralık 2023 #4 Valve dedi: Şuan bu konuyu açmak yerine başlayıp nereye kadar gelebiliyorsan gelebilirdin. Bitirme konusu kişiden kişiye değişir net bir şey söylenemez. Genişletmek için tıkla... Otobüsteydim yarim saat önce.
Valve dedi: Şuan bu konuyu açmak yerine başlayıp nereye kadar gelebiliyorsan gelebilirdin. Bitirme konusu kişiden kişiye değişir net bir şey söylenemez. Genişletmek için tıkla... Otobüsteydim yarim saat önce.