Zeyxy10 Decapat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #1 İyi günler ben arkadaşımla bu seriyi oynamak istiyorum ama çapraz platform var mı bilmiyorum. Arkadaşım PS ben PC'den oynayacağım. Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2025
İyi günler ben arkadaşımla bu seriyi oynamak istiyorum ama çapraz platform var mı bilmiyorum. Arkadaşım PS ben PC'den oynayacağım. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Çözüm Mustafa.Kaan 2 Haziran 2025 Trine 5'i farklı platformlardan oynayabiliyorsunuz, diğerleri desteklemiyor.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.191 Makaleler 2 Çözümler 1.475 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #2 Trine 5'i farklı platformlardan oynayabiliyorsunuz, diğerleri desteklemiyor. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Zeyxy10 Decapat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Trine 5'i farklı platformlardan oynayabiliyorsunuz, diğerleri desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Trine 5'i farklı platformlardan oynayabiliyorsunuz, diğerleri desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.