Triple A Oyun Önerisi

Alper1441

Kilopat
Güzel bir sistem satın aldım. Apex Legends oynayayım dedim battle royale oyunlarında çok kötü olduğum için oynayamıyorum. O yüzden online olmayan hikayesi de oynanışı da güzel oyunlar arıyorum. Ayrıca 10-15 GB'tan fazla olmamaları önceliğimdir. Malum Türkiye şartlarında inmek bilmiyor yoksa oyunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel sistemin hakkını verecek 10-15 GB'lık oyun sayısı pek fazla değildir. En güncel oyunlar içerisinden Metro Exodus'u tavsiye ederim. Steam'de indirimler arasından da Shadow of War fiyatına göre görsel olarak muazzam bir oyun.

100GB üstü o oyun ya.

Metro exodus yeni bitirdim muazzam olmuş oynayabilirsin.

The evil within 2
Hitman absolution
Doom2016

Bunları keyifle oynayıp bitirdim yakın zamanda.

Ayrıca tavsiyem oyunları akşam indirmeye açık bırakıp yat. Veya kullandığın ISS bağlı olarak 1 günlüğüne Nitro paket alabilirsin ben 4 TL'ye 100Mbit aldım ve 1 günlük oyun indirme günlüğüme bak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem AAA olup hem 15 GB oyun belki bir elin parmağını geçmez. Onlar da zamanının AAA oyunları. Şuan sana en yakın oyun sanırım Resident Evil 2 Remake 25GB olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…