G Gamiurams Ziyaretçi 24 Ağustos 2014 #1 Merhaba arkadaşlar. Bugün bu kulaklığı internette gördüm. Bir tek sanalmarketim.com var. Fiyatı çok uygun. Fakat kulaklıkta XBOX 360 için yazıyor. Fakat PC'de kullanlar da varmış. Sizce mümkün mü böyle bir şey ? Tritton Detonator Mikrofonlu Stereo Headset (Xbox 360) | sanalmarketim Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2014
Merhaba arkadaşlar. Bugün bu kulaklığı internette gördüm. Bir tek sanalmarketim.com var. Fiyatı çok uygun. Fakat kulaklıkta XBOX 360 için yazıyor. Fakat PC'de kullanlar da varmış. Sizce mümkün mü böyle bir şey ? Tritton Detonator Mikrofonlu Stereo Headset (Xbox 360) | sanalmarketim
Serpenos Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 3.303 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522193036 24 Ağustos 2014 #2 İncelerseniz bağlantı da usb destekli yazıyor. Tahminimce kullanabilirsiniz.
G Gamiurams Ziyaretçi 24 Ağustos 2014 #3 Serpenos dedi: İncelerseniz bağlantı da usb destekli yazıyor. Tahminimce kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet USB çıkışı var. Fakat kullanma kılavuzunda o XBOX 360 takılmak için yapılmış. Şimdi takarım çalışmaz diye endişe içindeyim.
Serpenos dedi: İncelerseniz bağlantı da usb destekli yazıyor. Tahminimce kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet USB çıkışı var. Fakat kullanma kılavuzunda o XBOX 360 takılmak için yapılmış. Şimdi takarım çalışmaz diye endişe içindeyim.
Serpenos Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 3.303 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522193036 24 Ağustos 2014 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
G Gamiurams Ziyaretçi 24 Ağustos 2014 #5 @Serpenos Arkadaşınki sanırım Kablosuz versiyonu. Kulaklığı aldığımda aşağıdaki aparatlar çıkıyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 24 Ağustos 2014 #6 USB ise PC'de genelde sürücüsüz çalışır. Zten XBOX 360'ta sürücü kurulamaz. Her halükarda PC'de çalışmalı.
USB ise PC'de genelde sürücüsüz çalışır. Zten XBOX 360'ta sürücü kurulamaz. Her halükarda PC'de çalışmalı.