TriXX Boost Resolution Scale nedir?

Makaleler
3
Merhabalar. Uygulamadaki "Resolution Scale" tam olarak nedir? Çözünürlük gibi anladım ben, en yükseğe aldım ama düzelteyim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de bunun Ekran Kartına eklenmişleri var. Sapphire RX 5700 serisin de söylentilere göre Trixx Boost varmış. FPS diğer ekran kartlarının(diğer firma 5700 serisine XT dahil) verdiğine oranla biraz daha yüksek olmakta yazılmıştı.

Birisi kaliteyi yükseltiyor diğeri düşürüyor. Glow çalışmadığı için sildim ben onu.
Ben de sileceğim, pek bişey yok uygulamada da, benim sürücü sürümüm 19.9.2 iken (Dosyalarımda son indirdiğim o), Radeon Yazılım Sürümü 19.10.16 ve Sapphire Mayıs 14'ünde çıkan Adrenalin 19.10.16 sürümü olduğunu söylüyor. O farklı bir şeyin sürümü mü, anlamadım. Ayrıca boşta GPU kullanımını yüzde 50-70 olarak gösteriyor bazen, sonra düşüyor.

Sadece ışık için kur, gerçi senin kartta ışık olmadığı için kurmak için hiçbir sebep yok.
5700 XT Nitro+ modelini kullanıyorum. Programı kurdum bu active resolutions'u 2k seçip apply desem bana ne yararı olacaktır? Yahut bu scale'yi performance mi yapmalıyım yoksa quality'mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…