Trojan bilgisayara ne yapar?

Makaleler
1
Daha fazla  
Bilgisayara öyle bir trojan bulaştı ki Kaspersky bile silemedi. Yani sözde sildi ama Defender hala Trojan var diyor. Bu aralar da işlemcim yüksek sıcaklıklara ulaşıyor. Termal macun değişimi yapsam düzelir mu acaba dedim, Cooler Master Cryofuse Violet macun aldım ki bunun değerleri MX4-Mastergel Maker'dan daha iyi. Yine birşey değişmedi. İşin garip tarafı bu trojan benim işimi hiçbir şekilde engellemiyordu ama fan sesi çok yükseliyordu. Bu trojan en fazla ne verisi çekmiş olabilir bilgisayarımdan anlamadım. Şu anda bilgisayarı sıfırlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim Twitter hesabımı ele geçirip spam mesaj atmışlardı, sonrasında hesap perma ban yedi

Hocam Steam hesabınız falan varsa şifresini değiştirin. Ya da önem verdiğiniz hesaplar falan. Ben Steam çaldırmıştım çocukken.

Steam gibi hesaplarınız varsa şifresini değiştirin.

Hocam Steam hesabınız falan varsa şifresini değiştirin. Ya da önem verdiğiniz hesaplar falan. Ben Steam çaldırmıştım çocukken.
Hocam Steam falan da sağlam virüs 3 4 gün önce bulaştı. Fanı gürletmekten başka birşey yapmadı. Sonra çalar mı bilmiyorum yine de değiştireyim sağolun.

Benim Twitter hesabımı ele geçirip spam mesaj atmışlardı, sonrasında hesap perma ban yedi
Hocam genelde kaç güne kadar işliyor bu virüs? Benim ilk Google'a sızmaya kalktı ama hemen şifreyi değiştirip doğrulama açmıştım. Onun dışında birşey olmadı.

Hocam genelde kaç güne kadar işliyor bu virüs?
Bilmiyorum ki, virüs bulaştığını Twitter hesabının ele geçirildiğinde anladım, bir de PC boşta traktör gibi çalışıyordu, Bunu görünce "aha kesin virüs girdi" dedim ki öyle de oldu.

Kayıtlı şifreleriniz varsa onları değiştirin benim Valorant ve Instagram hesabım öyle gitti.

Trojan virüs değil bir taşıyıcıdır, içinde barındırdığı virüse göre tehlikesi değişir, benim cihazıma da bulaştı ama içinde sadece reklam-pop virüsü olduğu için çok tehlikeli değidi ama sistemi çok yorar. Hele içinde bir de okkalı bir virüs varsa işiniz zor. Tüm önlemleri alın.

Hocam geçmiş olsun. Sıfırladıktan sonra temiz kurulum yapın.

Umarım Technopat hesabınızı çalmazlar hocam. Başlıklarınızı takip ediyorum, haberleri ve gündemi iyi takip ediyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…