Trojan bilgisayara tehdit oluşturur mu?

shadow52

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Daha yarım saat önce Auto clicker adında bir Auto clicker indirdim. Auto Clicker'de virüs olacağını düşünmüyordum çünkü 2.0 sürümünü de kullanmıştım ve onda virüs yoktu. Ben bilgisayarıma indirdiğim her şeyi kullanmadan önce tarama yaparım ve bu Auto clickeri tarattığımda içinde bir trojan olduğu gözüküyor. Bilgisayarıma format atmalı mıyım atmama gerek yoksa ne yapmalıyım ekran görüntüleri aşağıda.

False-positive galiba. Böyle bir virüs yok.

2.0 sürümü ile yeni sürümü aynı kaynaktan mı indirdiniz?

Kaspersky, Malwarebytes bulamadı Jiangmin ve MaxSecure buldu helal olsun Kaspersky ve Malwarebytes balonmuş silip Jiangmin yüklüyorum hemen. Bir şey yok hocam.

Hocam 75 avden sadece 2 tanesi virüs bulmuş ve onlarda bilinmedik antivirüsler false positive.

Hocam 75 avden sadece 2 tanesi virüs bulmuş ve onlarda bilinmedik antivirüsler false positive.
O zaman sorun yok
Kaspersky, Malwarebytes bulamadı Jiangmin ve MaxSecure buldu helal olsun Kaspersky ve Malwarebytes balonmuş silip Jiangmin yüklüyorum hemen. Bir şey yok hocam.
False-positive galiba. Böyle bir virüs yok.
Son olarak önerdiğiniz ücretsiz bir antivirüs programı varmı ?

Jiangmini indirmek için internette bile bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…