Trojan bulaşan sisteme ne yapılmalı?

eternalzane

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarıma trojan yüklendi, 2 hafta sonra fark ettim ve hiç açmadan sildim. Güvenlik duvarı tam tarama yaptım 2 kere ve şu anda bir virüs gözükmüyor. Tüm e postalarımın şifrelerini değiştirdim, bir sıkıntı olur mu? Ne yapmam gerekiyor?

Güvenlik duvarı çok yetersiz kalıyor günümüz zararlılarına karşı Kaspersky Free indirip tarayın.

Güvenlik duvarı bilgisayar patlayana kadar bir sorun oluduğunu söylemez hocam. Bir Kaspersky ile tarayın derim.

Kaspersky ile taradım, temiz diyor. E postalarımın şifrelerini değiştirdim. Steam ve gaijin hesabımda 2 adımlı doğrulama var, sizce bir sıkıntı olur mu?

Güvenlik duvarı çok yetersiz kalıyor günümüz zararlılarına karşı Kaspersky Free indirip tarayın.
kaspersky free ile taradım ve temiz diyor, sizce format şart mı yoksa kaspersky temiz diyorsa yeterli mi?

Hızlı tarama mı tam tarama mı yaptınız Kaspersky'da.
bir tam bir hızlı yaptım, ikiside temiz çıktı.

E-postaların şifresini telefondan değiştirin mümkünse.
maalesef telefonum bozuk, kaspersky tam tarama yaptım ve bilgisayar temiz çıktı, yani virüs temizlendikten sonra şifreleri bilgisayar kullanarak değiştirdim. dediğinize göre güvenlik duvarı güvenilmez, sizce güvenlik duvarının virüs olmayan birşeyi virüs olarak algılaması mümkün mü? çünki bu trojan virüsünü her ayda bir yaptığım güvenlik duvarı taraması sırasında keşfettim. ve 2 haftalık bir dosya içerisinden çıktı bu trojan. bir virüsün 2 hafta boyunca birşey yapmaması garip değil mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı